Artikelen

Zoals we al vermoedden: Klimaatpuppet Greta wordt gecontroleerd door George Soros

Ze is tegenwoordig overal in het nieuws, maar de 16-jarige Greta Thunberg is niet van origine of grassroots. Haar klimaattruc is volledig een product van George Soros & Company, die Thunberg voedt met haar teksten terwijl ze de wereld rondreist en doet alsof ze zelf met al deze klimaathysterie op de proppen is gekomen.

In werkelijkheid is Thunberg  nooit zonder haar manager, een 23-jarige extreem-linkse activiste uit Duitsland, die de “Jeugdambassadeur” is voor een internationale lobby- en campagneorganisatie die bekend staat als de “ONE Foundation”, gefinancierd door George Soros, Bill & Melinda Gates en Bono, met nog meer celebrity namen.

Naast het feit dat Thunberg zelf afkomstig is uit een familie van vrijmetselaren, zou haar moeder banden hebben met de Beierse Illuminati-oprichter Adam Weisshaupt. Neubauer, de supervisor van Greta, werkt voor een grote globalistische entiteit die via de Paris Climate Accord werkt aan de implementatie van Agenda 2030 in Duitsland.

Neubauer is ook lid van Alliance 90, De Groenen en Groene Jeugd, drie communistische organisaties die de “dreiging” van de klimaatverandering als dekmantel gebruiken om te pleiten voor ingrijpende beleidsveranderingen over de hele wereld – veranderingen die, uiteraard, vrijheid zullen elimineren om “de planeet te redden”.

Neubauer zelf tweette over het feit dat ze lid is van de ONE Foundation, opscheppend over het feit dat ze de wereld rondreist en klimaatpropaganda verspreidt met gelijkgezinden die precies als haar geloven dat de opwarming van de aarde echt is.

Gebruikt Bill Gates Greta Thunberg om wereldwijde ontvolking door klimaatfake te stimuleren?
Volgens de ONE.org website werd de ONE Foundation uitgebroed in de vroege jaren 2000 door Bill Gates en Bono, die bij elkaar kwamen en besloten dat het nodig was “om de Amerikanen beter te informeren over extreme armoede in de wereld”.

Met de hulp van Melinda Gates, Bill’s vrouw, evenals Bobby Shriver, Ed Scott, Bob Geldof, Jamie Drummond, George Soros, Gates en Bono ontwikkelden men “een anti-armoede bepleitende organisatie genaamd DATA die zich richtte op het inzetten van beroemdheden en andere invloedrijke personen om wereldleiders aan te sporen om actie te ondernemen met betrekking tot specifieke ontwikkelingsvraagstukken”.

DATA werd uiteindelijk samengevoegd in verschillende andere organisaties om één organisatie te vormen, die nu functioneert als een politieke activistische groepering die zich richt op het bereiken van verschillende “globale doelen”, waaronder “ziekte, armoede en andere dringende ontwikkelingsvraagstukken”.

Het lijkt erop dat Neubauer alleen maar door ONE werd aangeworven om zich te richten op en het rekruteren van Thunberg. Of misschien werd Thunberg door iemand anders voorbereid om haar rol te spelen, en Neubauer werd aangewezen om haar “mentor” te zijn, haar overal te volgen waar ze in het openbaar verschijnt.

Wat het geval ook mag zijn, het is duidelijk dat Thunberg niet zelf de vele scripts bedenkt die ze voorleest voor het Congres, de media en het meest recent bij de VN. Ze spreekt niet eens Engels als haar eerste taal, en dan toch worden wij verondersteld om te geloven dat Thunberg in staat om is een non-stop stroom professionele toespraken op om het even welke bepaalde dag uit te broeden?

Juist. Dat geloven we allemaal. Niet echt. Maar het trieste is dat veel liberalen het blijkbaar wel geloven, waaruit blijkt dat Soros en zijn trawanten nog steeds de informatieoorlog in bepaalde segmenten van de samenleving winnen.

Het maakt niet uit hoe vaak de klimaatverandering wordt blootgesteld als een totale hoax, er is nog steeds een bereidheid van de bevolking om te geloven dat dit het evangelie van de waarheid is – vooral wanneer een klein mentaal gestoord meisje overal op het nieuws verschijnt om de wereld te berispen over de “wetenschap” die er achter zou staan.

De zogenaamde ‘klimaatverandering’ blijft de grootste fraude op de mensheid. Het is niets meer dan een programma van multi-triljoen dollar belasting en herverdelingsprogramma’s van de V.N. om Amerika te vernietigen door het kapitalisme te vernietigen, schrijft een auteur op The Gateway Pundit.

Tags

Rommel

Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments

 1. Waar we hier al een bruin vermoeden van hadden: Greta Thunberg is een slechts een pion in het machtsspel van George Soros om de gehele wereld te overheersen door middel van angst verspreiden en zodoende de grootindustrielen dik geld te laten verdienen via de klimaatindustrie.
  Het omvolkingsproces wordt ook gefinancierd en georganiseerd door George Soros en zijn discipelen en de volgende voorspelbare stap is de komst van miljoenen klimaatvluchtelingen richting Europa en de VS.
  Op de sinistere agenda van Soros staat dat de natiestaten moeten worden opgeheven evenals de nationale identiteit d.m.v. grootschalige volksverhuizingen onder supervisie van Brussel en Mekka wat uiteindelijk moet leiden tot een Europees Islamitisch kalifaat.
  Uiteraard zijn er landen die weigeren aan deze georganiseerde waanzin die onvermijdelijk het risico van een burgeroorlog in zal houden mee te doen. De voormalige Oostbloklanden zijn hier een treffend voorbeeld van en hopelijk vindt dit navolging in andere landen in Europa. Engeland was het eerste land waarvan de bevolking de bui al zag hangen, vandaar de komende Brexit.

  Klimaat-Greta is het symbool van de klimaathysterie: opvolger van Jezus Christus, kandidaat voor het winnen van de Nobelprijs, zaligverklaring door het Vaticaan etc. etc. Het zijn zeer sterke schouders die een dergelijke aandacht en verering op de langere termijn kunnen dragen. Of een meisje van 16 jaar, midden in haar pubertijd die bovendien kampt met bepaalde psychische persoonlijkheidsstoornissen, dit langere tijd kan volhouden zonder het risico te lopen op een langdurige zenuwinzinking is nog maar de vraag.

  Een zaligverklaring door de Paus zou eigenlijk de ultieme oplossing zijn en daarna het intreden in een strenge kloosterorde na een discreet uitgevoerd onderzoek op haar maagdelijke staat door een ervaren priester.
  Dergelijke zaken zijn het Vaticaan wel toevertrouwd en dan zijn wij intussen van een hoop kopzorgen verlost en die George Soros heeft ook niet het eeuwige leven al staan er genoeg linkse activisten klaar om hun taken over te nemen.

  De grootste crisis van de mensheid ooit: de klimaathysterie en de religieuze baardmannen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button