ArtikelenVideo

Kijk: Conducteur deelt een kopstoot uit aan immigrant die weigert kaartje te betalen

Een video van het openbaar vervoer in wat naar verluidt in Engeland is opgenomen, is online begonnen te circuleren, waarin blijkbaar een immigrant weigert zijn kaartje te betalen. Hij gedraagt zich agressief en zegt op een gegeven moment “kijk me aan” tegen de conducteur, waarop hij een stevige kopstoot krijgt.

Volgens het Twitter-account lijkt het erop dat de man weigerde zijn kaartje te betalen. De video is hieronder te zien:

De meeste commentaren op Twitter lijken de conducteur te steunen.

Verschillende mensen wijzen erop dat reizigers die weigeren te betalen en zich agressief gedragen vaak ook in andere landen voorkomen, en sommigen wijzen erop dat het vaak immigranten zijn.

Tags

Rommel

Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments

  1. Deng! Goeie actie. Met zo’n stoot ga je echt out. Dat hreft de conducteur meer gedaan. Onderschat nooit je tegenstander.

  2. De enige universele taal die doordringt, hoort bij de Englse pub cultuur, helaas zal de conducteur door linkse terreurgroepen worden bestrooid met rechtszaken en andere shit. Maar dit is dus echt de enige manier om je werk te kunnen blijven doen, doorharder op te treden dan het importtuig.

  3. de immigrant had een 60 tiger al een slag gegeven. en was mensen aan het bedreigen geweest dat hij met mes ging aanvallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button