Nieuws

Marokkaan vlucht voor de politie en rijdt zichzelf dood

„De jongen reed zonder helm en zonder rijbewijs op een motorscooter, maar waarom hij op de vlucht sloeg weet alleen de overleden jongen zelf”, zegt een woordvoerder van de politie.

Volgens de oom is de moeder van de jongen een paar jaar terug door ziekte overleden. „Daar heeft hij zo’n enorme klap van gehad, die is hij nooit meer echt te boven gekomen. Hij was de laatste jaren vaak boos op de wereld.”

ED >>

Tags

Piranjaha

Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments

  1. Hoe komt het dat een 20 jarige allachtoon als “jongen” word omschreven maar een 18 jarige blanke die de krant haalt als man? Alweer goedkope omvormings psychologie van het Eindhovens dagblad, welke een links terreur bolwerk is van figuren die hun levensvreugde halen uit het copuleren met andere soorten…..en in doorgetrokken lijn eigendom van Saoedi first investment of iets daaromtrent….

    De tekst dat hij boos was op de wereld is leuk gevonden, maar ik vermoed dat de “wereld” alle reden heeft om heel boos op hem te zijn….

    In naam van de vader, de heilige geest en de zoon, amen.

  2. …over politie in Frankrijk, een artikel van RT waarvan je met logisch nadenken kon verwachten dat het ging gebeuren…eennverhaal over politie..mensen en ook de voorbode van een ander soortwetshandhaving, met in de toekomst een agent op straat die geen psychische problemen heeft behalve dat het een afgerichte psychopaat is: de immigrant agent. Hetzelfde zal opgaan voor soldaten….de gevolgen als je eigen mensen tegennbetaling opzet tegen eigen volk. De oplossing: defecte leiders en ander tuig afvoeren.

    Lees en kijk daarna even in de toekomst. https://www.rt.com/news/470138-french-police-strike-march/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button