Nieuws

Minister: Weg met seksistisch speelgoed

De bewindsvrouw doet haar oproep nadat bekend is geworden dat in Franse speelgoedwinkels volgend jaar een einde komt aan de indeling ‘jongens’ en ‘meisjes’. In folders kan dan ook niet meer per sekse worden geadverteerd. En winkelpersoneel mag ouders straks niet meer vragen: ‘Is het voor een jongen of een meisje?’

Volgens de minister komen vrouwen door genderstereotypen ongewild vast te zitten in parttime banen en kunnen ze zich niet meer persoonlijk en professioneel ontwikkelen. En kunnen ze zelfs, door financiële afhankelijkheid, niet meer weg uit hun relatie als ze dat willen.

ED >>

Het doel is dus dat nog meer vrouwen fulltime gaan werken zodat ze geen kinderen nemen. En dat huwelijken makkelijker gesloopt kunnen worden.

Onder het linkje (naar het AD) hierboven lezen we:

De zaak werd aangekaart door de Britse belangenorganisatie Let Toys Be Toys die foto’s op Twitter zette met de kritische tekst: ‘nee, dit is geen 1 aprilgrap’. ,,Kinderen moeten zelf bepalen wat ze leuk vinden. Waarom zouden we ze in een hoek duwen?” aldus de organisatie.

Let Toys Be Toys‘ werd gepushed door de extreem-linkse Chi Onwurah, die zelf te lelijk is om een man te krijgen. En daarom ook maar andere vrouwen in het ongeluk wil storten.

En als blanke vrouwen geen tijd meer hebben om kinderen te maken kunnen ze meer belasting betalen om het mogelijk te maken dat er meer immigranten uit Onwurah’s vadersland, waar ze babyfabrieken hebben, naar het VK komen.

 

Tags

Piranjaha

Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button