Headlines

Lebanon’s Prime Minister Gave $16 Million to South African Model

BEIRUT, Lebanon — The prime minister of Lebanon gave more than $16 million to a South African bikini model who said they had a romantic relationship after they met at a luxury resort in the Seychelles, according to South African court documents obtained by The New York Times.

The prime minister, Saad Hariri, was not in office when he sent the money starting in 2013, and the transfer does not appear to have violated any Lebanese or South African laws.

But the revelation in a South African court case this year of the extravagant gifts to a younger model comes during a difficult period for Mr. Hariri, the top Sunni Muslim politician in Lebanon and an American ally.

Yhe New York Times >>

Tags

Piranjaha

Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button