Nieuws

Familie in Californië laat vijfjarige en achtjarige van geslacht veranderen – “Onze kinderen zijn trans”

Familie in Californië laat vijfjarige en achtjarige van geslacht veranderen – “Onze kinderen zijn trans”

Een echtpaar uit Californië wil het “taboe” rond transseksuele kinderen doorbreken door over hun eigen gezin te vertellen – waar hun dochter op vijfjarige leeftijd van geslacht wilde veranderen en hun zoon op achtjarige leeftijd.

Ben en Sara Kaplan, uit Berkeley in Californië, willen het zogenaamde taboe van transgenderkinderen doorbreken door hun eigen twee kinderen in het publieke debat bloot te leggen.

Hun “zoon” James, nu elf jaar oud, werd als meisje geboren, maar vond volgens haar ouders op achtjarige leeftijd dat ze in het verkeerde lichaam geboren was en wilde een geslachtsverandering ondergaan. Enkele jaren later besloot hun tweede kind, Olivia, die biologisch als jongen was geboren en ongeveer vijf jaar oud was, dat hij zijn geslacht wilde veranderen naar meisje.

– De reactie als mensen te horen krijgen dat we twee kinderen hebben die trans zijn, is shock en angst. Veel mensen geloven dat het een soort kopieersituatie is waarin de jongere broer of zus de oudere nabootst, zegt moeder Sara Kaplan in de Daily Mail.

“Zoon James’ meent dat ze altijd al een jongen is geweest en dat ze eerder het gevoel had dat er iets ontbrak. Toen kleine broertje “Olivia” James vertelde dat hij een meisje wilde zijn, werd ze trots over haar broer omdat hij zo dapper was, ook al voelde ze een beetje concurrentie.

Veel ouders zien hier een ernstig probleem en veel mensen denken dat de ouders een eigen agenda hebben om hun beide kinderen als trans te exploiteren, Sara en Ben zijn echter van mening dat ze hun kinderen goed supporten zodat ze gelukkig zijn en zelfverzekerd over hun geslacht zijn om elke onzekerheid uit te sluiten.

– We zullen ze liefhebben en accepteren, zelfs als ze morgen naar ons toe komen en zeggen dat ze van mening veranderd zijn, zegt Sara Kaplan.

Bron:
Parents reveal BOTH of their children are transgender after they decided to transition aged five and seven – and insist they’re happier than ever
Daily Mail

Tags

Rommel

Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments

  1. Munchausen Syndrom By Proxy, met de zegen van de linkse kerk.

    Grote schande. Kindermishandeling van het ergste soort en applaus verzekerd. Zum kotzen.

  2. Hoop dat ik het nog meemaak dat als die kinderen ouder worden hun ouders voor de rechter slepen voor kindermisbruik en hun de zakken totaal leeg kloppen.
    Fub, nog steeds kut met dat naam gezeik elke keer weer invullen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button