Nieuws

Transgender atleten veroorzaken een ravage in vrouwenrugby

Mannen die zich voordoen als vrouwen vernietigen vrouwen-rugby.

De meeste volwassen vrouwen zijn fysiek zwakker dan de meeste 11-jarige jongens.

Het is dus een briljant idee om volwassen mannen rugby te laten spelen met vrouwen.

CDN:

Biologische mannen die zich identificeren als transgendervrouwen veroorzaken een ravage in het vrouwenrugby in Groot-Brittannië.

Volgens een bericht in The Sunday Times dit weekend stoppen vrouwelijke rugby scheidsrechters in Engeland met hun baan vanwege de opname van mannelijke atleten.

“Omdat ik gedwongen ben om gekwetste gevoelens te prioriteren boven gebroken botten, word ik blootgesteld aan persoonlijke rechtszaken van vrouwelijke spelers die zijn beschadigd door spelers die biologisch mannelijk zijn. Dit drijft vrouwelijke spelers en scheidsrechters uit het spel,” vertelde een scheidsrechter de Britse krant onder de voorwaarde van anonimiteit.

“Als je de vraag zelfs maar stelt, krijg je te horen dat je een intolerante onverlaat bent”, vertelde een andere scheidsrechter aan de Times, die zei dat ze gedurende een half seizoen vijf verschillende vrouwelijke spelers met baarden hadden gezien.

Voormalig Olympisch atleet Sharron Davies vertelde de krant dat het niet logisch is om biologisch mannelijke atleten die zich identificeren als transgender vrouwen te laten spelen in vrouwelijke rugbyteams.

“Mijn dochter Grace kreeg te horen dat ze op 11-jarige leeftijd niet meer met de jongens kon spelen omdat het niet langer veilig was. Hoe kunnen ze die regel hebben en …. zeggen dat het voor een transgendervrouw die een biologische man is, prima is om met de meisjes te spelen, maar meisjes die meisjes zijn, mogen niet met de jongens spelen omdat het gevaarlijk is”, zei Davies.

Elders in Groot-Brittannië is transgender rugbyspeler Kelly Morgan bezig om tegenstanders in de Welshe rugbyliga voor vrouwen te verwoesten.

“Ze zal de komende jaren een goede speler zijn, zolang we haar maar kunnen stoppen met het verwonden van spelers in de training”, vertelde Morgan’s coach, Brian Minty, vorige maand aan de BBC.

De kapitein van het team, Jessica Minty-Madley, vertelde het Britse netwerk dat Morgan “een meisje als een strandstoel opvouwde tijdens een wedstrijd, wat best grappig was, maar ze zijn nog steeds vrienden.”

“Ik voel me schuldig, maar wat kan je doen?” Morgan vertelde het Britse netwerk in een interview. “Ik ga niet expres iemand pijn doen. Ik wil gewoon rugby spelen”.

Tags

Piranjaha

Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button