Artikelen

KIJK: Jonge kinderen geschokt door vulgaire mannelijke striptease in Barcelona

Twee volwassen mannen hebben een vulgaire striptease voor jonge kinderen uitgevoerd tijdens het recente jaarlijkse Barcelona La Mercè Festival.

De show, die werd gesponsord door de gemeenteraad van Barcelona, maakte naar verluidt deel uit van het kinderprogramma en vond plaats op klaarlichte dag op de Lluís Companys Promenade.

De beelden tonen de schok en afschuw op de gezichten van de kinderen die toekijken terwijl een van de mannen zijn achterste naar de jongeren draait en zijn broek uittrekt. De kinderen krimpen ineen en bedekken hun gezicht terwijl de volgende man dan hetzelfde doet.

Oscar Ramírez Lara heeft beelden van de ‘performance’ op sociale media geüpload en beschreven als ‘beschamend’.

“Het was een striptease voor alle doelgroepen, inclusief kinderen,” zei Ramírez Lara. “We zullen [Ada Colau, burgemeester van Barcelona] om uitleg en verantwoordelijkheden vragen over deze voorstelling in Paseo Lluís Companys. Schandalig!”

Opnieuw zien we “kunst” en “performance” als een excuus om kinderen uit te buiten en bloot te stellen aan dingen die anders een persoon in de gevangenis zouden kunnen doen belanden.

Het communistische hellhole Barcelona is ook de thuishaven van jihadistensmokkelclub Open Arms en er gaan zelfs geruchten dat de burgemeester van Barcelona, Ada Colau, die een verdediger van open seksuele relaties is, een relatie zou hebben met de oprichter van de smokkelorganisatie, Oscar Camps (56).

Óscar Camps, op een persconferentie, voor Ada Colau’s waakzame oog.

De geruchten ontstonden na zoveel acties van Colau, tijdens haar eerste vierjarige termijn en in deze tweede, ten gunste van de NGO in kwestie. In augustus 2018 stelde de burgemeester de haven van de stad, een privé-entiteit, ter beschikking van de Open Arms om aan te leggen, een positie die ze een jaar later heeft herhaald. Volgens geraadpleegde bronnen heeft de gemeenteraad tussen 2018 en eind 2019 meer dan een half miljoen euro gedoneerd, iets dat Camps gedeeltelijk ontkent.

De kapitein van de Open Arms, Oscar Camps, is ook de man die drie jaar geleden van de voortvluchtige Carles Puigdemont, namens de islamitische republiek Catalonië, de Catalaanse trofee van het Jaar ontving voor zijn smokkelactiviteiten.

Waar is Franco als je hem nodig hebt om deze communistische Brigades te begraven ?

Tags

Piranjaha

Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button