Artikelen

‘Diversiteit is onze kracht’ – 21-jarige Berlijnse doet dramatische oproep aan vrouwen om niet meer alleen naar buiten te gaan

Er gaat me niets gebeuren! – Met deze woorden in ons hoofd hebben we ’s nachts allemaal het appartement verlaten. Hoe snel de ergste angsten uiteindelijk een bittere realiteit kunnen worden, toont de 21-jarige Anna uit Berlijn met een schokkende Instagram-post.

“Let op, de volgende foto’s zijn niet voor gevoelige mensen, maar het is belangrijk voor mij om dit te delen”, waarschuwt de jonge vrouw aan het begin.

Het gezwollen oog, het gezicht bedekt met bloed – de 21-jarige, die zichzelf op Instagram “halftrashhalfangel” noemt, deelde deze beelden op het net en bereikte tienduizenden mensen binnen een dag.

“Dit is ook een oproep aan alle vrouwen en mannen: gisteravond van zaterdag op zondag werd ik geslagen door een man in Berlijn Spandau en op de grond achtergelaten”, zegt ze over het dramatische incident van het weekend. “Ik heb verschillende verwondingen opgelopen, zowel fysiek als mentaal.”

Net als veel andere vrouwen ging Anna er zelf nooit van uit dat zoiets haar zou kunnen overkomen. “Je denkt dat je voorzichtig moet zijn, maar je begrijpt niet dat je ECHT voorzichtig moet zijn. Het is willekeurig en kan overal gebeuren”, waarschuwt de jonge vrouw.

De jonge vrouw meldt dat ze in het weekend in Berlijn-Spandau is aangevallen.

Zelf was ze ten tijde van de aanval niet eens alleen in Berlijn geweest. Des te droeviger was ze dat zoiets als dit überhaupt kon gebeuren.

“Dat vrouwen over de hele wereld te maken hebben met geweld en dat wij er uiteindelijk zelf verantwoordelijk voor zijn. Als je voorzichtiger was geweest! Als je ’s nachts niet alleen was geweest…. Had hem/haar gewoon genegeerd. Waarschijnlijk was je te kort gekleed.’ Ik wil me niet voor anderen hoeven te verstoppen”, maakt de Berlijnse vrouw duidelijk. “Ik wil niet voor zonsondergang naar huis omdat er daarbuiten zieke gekken rondlopen. Ik wil zelfbepaald leven, zonder bang te hoeven zijn.”

Tot slot richt ze een groot verzoek aan Instagram-gebruikers: “Ook al is het triest om u dit te moeten vragen, alstublieft – zorg ervoor dat u niet ’s nachts onderweg bent als het niet nodig is.

De Berlijnse politie heeft nog geen details over het incident kunnen geven.

Tags

Piranjaha

Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments

 1. Duitse media negeren en verzwijgen dit nieuws of als het niet anders kan korte berichtgeving op een tijdstip dat de meeste mensen niet kijken

 2. Zolang het leeuwendeel van dit type meisjes en andere snowflakes ons continent ten gronde richten door op groene en linkse partijen te stemmen zal het alleen maar erger worden!
  En deze meisjes blijven GL stemmen want de msm berichten niet over wat er werkelijk aan de hand is in onze landen.
  Een proces dat zichzelf in stand houdt en door lieden als Ssoros en zijn Europese elites met plezier wordt omarmd.
  De bedoeling van die lieden is gewoon om hier alles te vernietigen!
  Financieel bankroet.
  Geen eigen voedselproductie meer.
  Geen wapens.

  We gaan nog fijne tijden tegemoet wanneer de economie krimpt en de miljoenen uitkeringen niet meer te betalen zijn.
  De allochtonen uit de grote steden zullen in groepsverband heel NL leeg plunderen.
  Daarbij zal er niets ontziend gemoord worden op basis van huidskleur.
  De zachtaardige NLer zal nog vies opkijken als het zover is.
  Dan pas zal zij/hij begrijpen wat NL is aangedaan door al die linkse haters/communisten/hersenlozen/gutmenschen etc.

 3. @Henk,

  Beste,

  Mag ik vragen hoe u aan die verdomde wijsheid komt dat dit meisje GL zou stemmen!!!???

  Dan het volgende!!
  Wie er wel of niet schuld is aan dit soort misdrijven laat ik voor nu even in het midden echter uw opmerking raakt kant nog wal!!
  Op de eerste plaats is het niet toegestaan dat indien men wat dan ook stemt iemand zo toe te takelen!!
  Op de tweede plaats is het een utopie om zoals u, te geloven in het sprookje dat iemands stem in de geschiedenis van het stemmen ooit iets veranderd heeft.
  Ten derde is het voor mij niet te rijmen dat u zo’n jong kind de schuld geeft van iets waar WIJ met zijn allen de absolute schuld voor dragen. Dit meisje was een jaar of 7 geleden niet eens bij machte om te stemmen terwijl WIJ met onze stomme achterlijke grote bek al lang en breed hadden kunnen zien dat dit fout liep en nog hebben we niets maar dan ook helemaal niets ondernomen dan langs de kant staan schreeuwen op anderen dat deze dit allemaal toelieten.

  Mijn vraag aan u is dan ook……

  Wat heeft u allemaal gedaan om deze ellende te voorkomen???
  Uw antwoord zal zijn, NIETS dan wat geblaat.

  Word niet goed van mensen zoals u.
  Slaap maar gewoon verder en stop met het veroordelen van dit soort kinderen of begin zelf eens met DAADWERKELIJK actie te ondernemen!!
  Shame on you!!!

  Gladiator

 4. ps aan @Henk,

  Zou het mijn dochter zijn dan was er op DIT OGENBLIK met zekerheid een ware klopjacht aan de gang en de politie, walgelijke idioten die zich voor het karretje van de elite laten spannen, deze verdienen niet mijn respect!!

  Er zal afgerekend worden en daar zal ik met zekerheid aan mee doen en met name tegen deze ROVERHEDEN!!!

  Capiche,

  Gladiator

 5. Het zal almaar erger worden ,veiligheid wordt een illusie, de overheid gaat niet meer voor ons zorgen ,we gaan het zelf moeten leren doen.

 6. hahah haha islam Terroristen winnen van de linkse blanke meiden hha hahhah

  het linkse marcxistische vergif en lobotomie werken dus

  Ergste is de blankenhaat en zelfhaat bij zoveel linkse blanke meiden

 7. @Zeepertje oktober 3, 2019 om 08:01

  Heeft met de domeinnaam-transfer te maken. Daar is iets misgegaan.
  We zijn er mee bezig.
  Bedankt voor de aanduiding.

 8. Gladiatorschreef:
  september 30, 2019 om 17:25

  “Niet de mensen die stemmen bepalen een verkiezing. Maar de mensen die de stemmen tellen”

  – Joseph Stalin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button