ArtikelenUitgelicht

Update omtrent de verhuizing – 1001 Problems

Inmiddels hebben een hoop van jullie ons weer gevonden. En dat heeft wat moeite gekost, van jullie kant en van onze kant.

We hadden de verhuizing al twee maanden geleden aangekondigd en hebben de ‘go-ahead’ voor de definitieve (domein)-transfer gegeven op het moment dat wij dachten dat we er helemaal klaar voor waren.

We hadden in alle rust gewerkt op het nieuwe domein om hier alles netjes op orde te hebben als we jullie zouden verhuizen.

De bedoeling was dat de verhuizing – bijna – ongemerkt en vlekkeloos zou verlopen. Dat je automatisch als je Fenixx.org intypte of een link naar een van de artikelen op de oude site, hier terecht zou komen.

Door een foutje van de programmeur van de huidige host is dat misgelopen. Om het in simpele normale mensentaal te zeggen:

Eeyh, juist. Wij begrijpen er ook geen fuck van.

Dat maakte dus dat de server de hele tijd plat ging en de verhuizing niet verliep zoals gepland. Inmiddels zou dat probleem opgelost moeten zijn en lijkt de server stabiel te draaien.

Nu we stabiel in de lucht zijn kunnen we andere problemen aanpakken die zichtbaar werden na de ‘transfer’.

Browser-problemen

Zo zijn we voor een aantal mensen nog steeds onbereikbaar via hun normale browser. Voor ons gold en geldt dat ook. Volgens de host zou dat opgelost moeten kunnen worden door je browser-cache te legen. Voor ons heeft het niet geholpen. Het kan trouwens wel nuttig zijn om dat met enige regelmaat te doen, en hier kun je lezen hoe. ❗️ Dan ben je wel al je wachtwoorden kwijt als je zo stom was die op je computer op te slaan.

Dat moeten we dus nog oplossen en staat bovenaan ons lijstje. Wij hebben het opgelost door over te stappen op een andere browser en we gebruiken nu Yandex, dat is een minimalistische Russische browser zonder veel tierelantijnen. Het betekent dat een hoop mensen ons simpelweg niet kúnnen vinden.

Mocht het met deze link niet lukken, probeer het dan met deze.

Lukt het dan nog niet, rest niks anders dan de bovenstaande browser-instructie(s) op te volgen.

Welkom !

Tags

66 Comments

 1. Idem, steeds “inloggen” en nu zat jouw vraag bij de ongewenste post.
  Nou ja, dat is te overzien.

 2. Ben zeer hardnekkig geweest in het zoeken naar jullie , maar ik had niet opgegeven daar ik wist dat het om een verhuizing ging, en jullie dus ERGENS moesten zijn
  Tijdens dat zoeken, op Google bijvoorbeeld : was ik eigenlijk toch wel erg geschrokken : ……
  wat een godvergeten rotcommentaar kom je tegen BAH BAH…….met name het volgende
  Fenixx zou een “ zware rechts extremistische website zijn, waarop mensen zitten met een terroristische inslag
  TJONGEJONGE wat heb ik me kwaad gemaakt, en wat wordt er veel gekletst en geluld over Fenixx terwijl hier doodgewone mensen zitten, die genoeg hebben van al dat gemanipuleer van overheden en een doodgewoon Hollands leven terug willen, zonder al teveel geweld en rotzooi in de maatschappij. Wat worden wij patriotten
  toch weg gezet als vuilnis. Het heeft me gekwetst dat allemaal zo te lezen, ziek wordt je er van !
  Een reden te meer dat ik blij ben, dat er nog een website bestaat als DEZE waar je nog je HOLLANDSE EI kwijt kunt !

 3. nog wat vergeten Sorry :
  Wat ik wel raar vindt is het volgende, jullie vertellen dat je niet meer werkt met WordPress.com
  maar ik krijg nog steeds wel, als ik gereageerd heb op een volgende nieuwe artikel, een email binnen
  waar ik dan op moet klikken BEVESTIG VOLGEN …..dat doe ik dus nog steeds, en dan komt in de
  wordpress.com-pagina, net als vroeger, het nieuwe artikel te staan, waarop ik gereageerd heb…………
  Moet ik NU in de nieuwe situatie daar dan niet meer klikken op BEVESTIG VOLGEN ???
  Hoe zit dat dan ? Ik snap er niks van……….

 4. @ marijke september 29, 2019 om 04:17

  Aangezien BEVESTIG VOLGEN resulteert in het voor jou gewenst resultaat lijkt het me verstandig om die procedure te blijven gebruiken.

 5. Kan me voorstellen dat deze ellende jullie radeloos maakt. Ik kan op mijn iPad jullie nog steeds niet vinden met safari. Ook niet via Google, server wordt niet gevonden. Dacht serieus dat jullie weg waren ondanks dat jullie de verhuizing hadden aangekondigd. Safari doe het nog steeds niet maar heb van ellende Chrome geïnstalleerd en dat werkt. Wat kan je een site missen hahaha.

  Komt wel weer goed maar kut is het wel natuurlijk. Veel succes.

 6. Nog even vanaf mijn gewone laptop. Apple mackbook pro.

  k kreeg de melding dat fenixx. te vaak werd omgeleid. Uiteindelijk werd de site wel geladen in Chrome Hoopt dat dit helpt. Safari doet het nog steeds niet. Rotbericht zo op de zondagmorgen. Maar ja het is zoals het is. ben blij dat ik jullie weer gevonden heb.

 7. Gelukkig werkt het hier wel weer allemaal zoals voorheen en kan ik deze ‘foute’ site bezoeken wanneer ik wil.
  Toen de site even uit de lucht was ging ik, net als Marijke, zoeken en las de kritieken en de commentaren die je zo op het net tegen kwam.
  Het is precies zoals Marijn Poels in zijn documentaire ‘Paradogma’ laat zien:
  “Wie zich kritisch uitspreekt of vragen stelt over bepaalde vraagstukken wordt al snel weggezet als verdacht of gevaarlijk. Paradogma is het tweede deel in de geplande trilogie van Award-winnend documentairemaker Marijn Poels. ”
  Wat mij betreft absoluut een aanrader en een goed vervolg op ‘The uncertainty has settled’, en ik verheug me al op zijn derde film in deze reeks..

  Beide films zijn alleen hier te bestellen:
  https://www.deblauwetijger.com/product/marijn-poels-paradogma/
  Mvg Tony 😉

 8. Weer gevonden!
  google gaf pas na het intikken ” verhuizing website Fenixx”het gewenste resultaat.
  Zoeken op Fenixx werkt niet.

 9. Idd, wat sommigen hier ook zeggen :als je via Google zoekt. Wat staat er bij de zoekresultaten toch een discriminerende teksten. Een schandelijke vertoning en heel duidelijk een zoekmachine die niet meer bij mij past.
  Ik heb jullie weer gevonden via Opera vpn, dit gaat godezijdank goed en ben blij dat ik het echte nieuws uit Nederland weer kan lezen, alhoewel ik er godzijdank niet meer woon

 10. We hebben je weer gevonden via Google Chrome de zelfde weg als eerst. Hoop dat anderen ook jullie side kunnen blijven volgen.

 11. Het punt is ,dat ik niet begrijp, dat wordpress.com dus nog steeds WEET, zonder jullie samenwerking, dat ik gereageerd heb op een nieuw artikel……ik dacht dat jullie ook daar OMHEEN zouden gaan als het ware.
  Dat is wat ik bedoelde

 12. Ik heb jullie zowaar weer gevonden!
  Sinds verleden week maandag niet meer te bereiken, zelfs niet na uitgebreid speurwerk en pas na het vernieuwen van mijn browser in Google Chrome weer contact gekregen met de meest educatieve site op het internet op de gebieden van omvolking en islamisering.

  Ik dacht zelfs heel even dat jullie voorgoed van het internet waren verwijderd in het kader van de censuur op het verspreiden van het populistische gedachtegoed, maar het zijn dus 1001 problemen i.v.m. de aangekondigde verhuizing.
  Maar het zal ongetwijfeld allemaal op zijn pootjes terecht gaan komen, overigens tot groot verdriet van de linkse kerk die al dacht van jullie verlost te zijn.
  Subsidie van de Overheid zit er dus nog niet in maar men weet nooit wat de toekomst gaat opleveren voor de ware patriotten die opkomen voor onze cultuur en onze nationale identiteit.

  Een Geuzenpenning en een prominente plek in de geschiedenisboeken voor het Middelbaar Onderwijs!

 13. Persoonlijk heb ik jullie in maximum binnen 10 minuten weer op mijn beeldscherm (nu al een week geleden). Heb inmiddels ook veel vrienden wegwijs gemaakt hoe zij op jullie site kunnen komen. Enkele keer ging het bij mij op zwart, maar geen paniek, ik wachtte netjes af en ja wel, daar waren jullie weer. Ik hoop dat jullie binnen niet al te lange tijd weer alles voor elkaar krijgen en uitendelijk kunnen concentreren voor het werk waar jullie voor staan. Ik lees overigens in de verhuisaanpassing hier boven 2 keer aan toe over een “nieuwe hostess”. Was het niet zo, dat jullie zelfstandig door het leven gingen zonder verdere verantwoording aan iemand te hoeven afleggen? Het is alleen maar een vraag uit nieuwsgierigheid.

 14. Als ik Fenixx.org intik kom ik nergens. Ik kan jullie echter wel bereiken als ik in de mails die ik ontvang betreffende de verhuis Nieuwe reactie op Fenixx.org aanklik.

 15. Enige reden nu dat ik jullie niet kon vinden (met bestaande link…) is dat https niet werkt bij jullie. Klopt iets niet, dns of nog geen certificaat…?

 16. Enige reden nu dat ik jullie niet kon vinden (met bestaande link…) is dat https niet werkt bij jullie. Klopt iets niet, dns of nog geen certificaat…?

 17. Goedendag mensen,

  Sta er nogal van te kijken hoeveel er van jullie nog browsers en zoekmachines gebruiken de er bekend om staan resultaten te verwijderen.
  Gebruik in godsnaam niet de services van Google. Dit bedrijf is ZEER Communistisch van aard. Ook Firefox heeft zich hier bij aangesloten.

  https://newstarget.com/2018-03-04-youtube-google-mirror-communist-chinese-govt-by-censoring-all-content.html
  https://www.activistpost.com/2017/08/mozilla-joins-george-soross-efforts-launching-strike-fake-news.html

  Mijn advies is de volgende browsers en zoekmachines te gebruiken vanaf heden.

  Browsers:
  Brave Browser. (Google Chrome Based)
  PaleMoon. (Firefox Based)
  TOR. (Firefox Based)

  Zoekmachines:
  DuckDuckGo.com
  Startpage.com
  Ixquick.com
  https://www.howtogeek.com/113513/5-alternative-search-engines-that-respect-your-privacy/

  (Misschien dat de redactie een stukje kan maken over dit onderwerp aangezien het voor de meesten nog niet echt duidelijk is)

  Ben in ieder geval blij dat Fenixx weer online en bereikbaar is voor mijn dagelijkse dosis ”NepNieuws.”

  ; )

 18. Ik ben altijd opstandig geweest, het heeft me gebracht tot wat en waar ik nu ben.
  En dat is niet slecht!.

  Fenixx.org, Ze zouden ongelijk moeten zijn, het zou allemaal niet waar moeten zijn.
  Helaas worden er geen onwaarheden verkondigd, op Fenixx.
  Ik ben een racist, een grote racist!
  Als ex 010 heb ik in 020 geprobeerd te leven, wat niet lukte.
  Dus hoe kunnen niet europeanen hier hun draai voelen!

  De waarheid is hard, verschrikkelijk hard.
  En wie dat ontkend, is niet wijs!
  Soms lees ik stukken op Fenixx.org, waarvan zelfs ik van hoop dat het onjuist is.
  Helaas, de publicaties op Fenixx.org zijn correct.

  Het blijven Amsterdammer en voor mij valt het niet mee, maar respect voor Fenixx.org.
  En de verhuizing van Feneix.org heeft mij tot geen probleem geleidt.

  Een mooie site geworden.

 19. Dagroosje schreef:
  september 29, 2019 om 14:21 Ik lees overigens in de verhuisaanpassing hier boven 2 keer aan toe over een “nieuwe hostess”.
  —————-

  De server staat ergens. Bij een host …

 20. Henk schreef:
  september 29, 2019 om 07:45
  De slider staat te snel, kan ‘t niet lezen.
  ————-

  Hij staat nu twee keer zo langzaam. Hopelijk is dat beter. Op een Desktop kun je muis er boven houden en staat die trouwens stil, tot je je muis weer beweegt.

 21. Of je elke keer als je wilt reageren opnieuw je naam en e-mail opnieuw moet geven.

  Dat was een irritatie van andere reageerders. En ik dacht dat het opgelost zou moeten zijn, dus vraag het jou even aangezien jij nog reageert op dit tijdstip …

 22. Ondanks dat ik het niet met je post eens ben, Marijke, zoals we het zelden eens zijn 😉

  Kun je me vast vertellen of je opnieuw je e-mail moest geven om hier te kunnen reageren ?

 23. Net zo goed als dat jullie verhuist zijn om dat je niet gecensureerd wil worden en last heb van de andersdenkende overheid / facebook enz enz …..zit ik hier niet om dat ene Fubar het perse met mij eens zou moeten zijn, dat zal me een worst wezen ! Sla mij doodgewoon over is mijn advies, je bent niet blind, je ziet met koeie-blauwe letters marijke staan, dus lees me niet, zou ik zeggen, kost ook minder tijd……
  WAT valt er trouwens “ niet mee eens te zijn “ ….??? Je gaat me niet vertellen dat jij de problemen met 5 G onderkend ??? De gezondheid van dieren en mensen komen op het spel te staan en jij bent het niet met mijn post eens ??? Volgens mij ben je weer een beetje ruzie aan het zoeken nu, maar volgens mij ben jij niet zo `n nacht-mens als ik en reageer je daarom weer een beetje KRIBBIG……maakt nie uit GA SLAPEN, in plaats van sjaggerijnig te doen tegen mij……( hahahaha de eerste onenigheid op de nieuwe website is geboren op 30 september 2019 om 04.50 uur……ik zal er even een horoscoopje op uitdraaien hier hahahaha )
  EN om je laatste vraag te beantwoorden : Ja, ik moet wel elke keer ALLES invullen…….maar dat maakt mij niks uit want ik heb nu TIJD ZAT

 24. @Fubar schreef:
  september 29, 2019 om 22:00

  Denk dat dat ssl certificaat wonderen gaat doen.
  De meeste browsers weigeren om onbeveiligde sites sinds enige tijd nl te openen.
  Ik had t zelfde probleem, site onbereikbaar, ssl aan en opgelost.
  Is uurtje werk nog niet, dat ssl activeren en certificaat aanmaken.

  Ehm wie is die maffe trol genaamd Marijke die hier zo ongerelateerd loopt te vloeken en insinueren? Overgang? Psychiatrisch patiente? Wtf? Waarom blijft dat allemaal staan?

 25. Henk is ook blind…..WAAR heb ik gevloekt ?…….NIET dus…..
  Had ik het tegen jou ? ……ook NIET dus…..
  Heb jij gescholden ? ……WEL dus…..tot 2 x toe dus in je post !
  Je moet eens beter lezen EN begrijpen, waar het over ging, je oordeelt te snel
  EN van mij mag dat weg hoor, voor mij hoeft dat niet te blijven staan
  over insinuaties gesproken, JIJ bent er een kei in……
  gezellig hier……Fubar was het begonnen, laat maar weer
  hier heb ik GEEN tijd voor……tabeee

 26. Het staat toch echt uitgevinkt:

  We zullen binnenkort ergens info vragen, maar zijn eerst iets anders aan het oplossen …

 27. @Henk oktober 5, 2019 om 01:08

  Het zou teveel woorden vergen om het exact uit leggen, maar het aanmaken van een SSl is in de nasleep van de onjuiste database-configuratie ook in het gedrang gekomen. Inmiddels hebben we een techneut gevonden die er binnenkort naar gaat kijken, en hopen dat deze ‘uitdaging’ binnen afzienbare tijd opgelost is.

 28. Henk schreef:
  oktober 5, 2019 om 01:08
  Wanneer activeren jullie het ssl nou eindelijk?
  ————-

  We hebben daar problemen mee omdat de domein-transfer niet goed verlopen is.

  Dat is kort gezegd. Als ik het hele dossier dat we wat dat betreft inmiddels hebben hier neer zou gooien zou je een paar uur leeswerk hebben.
  Niemand wil liever dat het opgelost wordt dan wij. Ik had gisteravond (vrijdagavond) nog een afspraak met iemand om er face-to-face over te overleggen. We zijn er dus mee bezig – en het is geen luiïgheid dat het nog niet geregeld is.

 29. Klaas schreef:
  oktober 5, 2019 om 20:13
  Hallo. Daar ben ik weer. Hoop dat jullie me gemist hebben!
  ————-

  Jazeker. Daarom hebben we op het oude Fenixx ook een uitleg geplaatst hoe hier te komen, want het bleek dat er nog steeds duizenden mensen per dag daar terecht komen, terwijl – als de domeintransfer juist verlopen zou zijn – iedereen automatisch hier had moeten komen.

 30. Geen moeite mee gehad om deze site te vinden ,maar ik gebruik nooit Google en zeker niet Google chroom.
  Keek nog wel af en toe op de oude site maar alles is over gezet dus is eigenlijk onnodig:)

 31. @Fubar goed om te horen. En bedankt voor jullie inzet. Erg vervelend dat de verhuizing niet vlekkeloos is verlopen. Komt allemaal goed.

 32. Ik krijg al dagen geen nieuwe berichten meer, alleen de reacties op dit topic, en dan ook nog in de spambox!
  Snap er geen reet meer van.

 33. Goed, het wordt beetje bij beetje duidelijk hoe of wat, ideaal alleen in de hemel, dat inloggen i
  blijft een mysterie.

 34. Redirect voor het domein is niet correct ingesteld. https://fenixxx.org verwijst niet naar https://www.fenixx.org bijvoorbeeld. Hierdoor kan het voor mensen die het adres intikken als “https://fenixx.org” lijken alsof de website geheel uit de lucht is.

  Ook blokkeert de host tor exit nodes en (in ieder geval sommige) ip’s van vpn’s. Lijkt me niet wenselijk voor een website als deze.

 35. Zet nou dat SSL aan jullie zullen zien dat de verschillende browser,- en bereikbaarheidsproblemen verdwijnen als sneeuw voor de zon.
  Zo moeilijk is dat niet!

 36. Het duurde even voordat ik jullie vond. Google was niet bepaald behulpzaam om jullie verhuisbericht of de nieuwe site te vinden. Niet echt een verrassing natuurlijk. Fenixx,org wordt absoluut niet doorgelinkt
  Gefeliciteerd met een nieuw domein. Helaas moet ik wel zeggen dat de kwaliteit van de artikelen achteruit lijkt te zijn gegaan. Ik ga er maar even van uit dat dit te maken heeft met de drukte rond de verhuizing en hoop dat dat weer verbetert

 37. Goed dat jullie terug bereikbaar zijn, bedankt voor de email.
  Voor het nieuws dat er echt toe doet, met waardevolle reacties, moet je bij Fenixx zijn.
  Breitbart is ook goed, maar dat dekt niet alles in Europa, hun prioriteiten liggen anders, en, je moet altijd Engels lezen/praten, wat vervelend kan worden.

 38. Website is nog steeds moeilijk te bereiken, ben nu verbonden met een VPN vanuit Amerika.
  Kan het misschien met mijn Google Email-account te maken hebben?
  Ik heb nog een ander email-adres, zal daar eens een account mee aanmaken.

 39. Alle huidige browsers zo’n beetje vereisen een SSL certificaat.
  Zonder SSL opent de browser de website niet uit veiligheidsoverwegingen.
  Dus zet nu gewoon dat SSL aan.
  Kost hooguit 30 minuten.

 40. @Henk

  Ik heb er geen verstand van, dat voorop gesteld. Wil het niet eens weten, maar wanneer het jou te lang duurt en/of je denkt behulpzaam te kunnen zijn, is het misschien een optie om via een e-mailtje naar de redactie – wanneer die functie operatief is – en/of in het reactieveld de precieze en stapsgewijze uitleg daarvan te geven. Dat zet wellicht nog zoden aan de dijk in plaats van je advies te repeaten terwijl er te lezen valt dat eraan gewerkt wordt, maar het nog even kan duren. Is een idee …

 41. Henk schreef:
  oktober 13, 2019 om 14:37
  Dus zet nu gewoon dat SSL aan.
  Kost hooguit 30 minuten.
  ————

  Dat dachten wij ook. Tot er iets mis ging met de domein-transfer. Als je Linux-Daemon expert bent, kun je je bij ons melden via de mail: – Fenixx.org@gmail.com

  Dan geven we je meer (uitgebreide info).

 42. @Fubar,

  Helaas weet ik niets van dergelijke instellingen.
  Ik ben maar een eenvoudige prutser.
  Je nieuwe provider moet je daarmee echter kunnen helpen met het recht zetten van die mislukte domein transfer.
  Vraag eens aan hen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button