Artikelen

George Soros komt naar voren als belangrijke financier van ‘Global Climate Strike’-groepen

George Soros financierde radicale milieugroepen die deelnamen aan de “Global Climate Strike” van deze week voor een bedrag van bijna 25 miljoen dollar, volgens een nieuw rapport.

Minstens 22 van de linkse activistische groepen die als partners in de Global Climate Strike staan vermeld, ontvingen tussen 2000-2017 via zijn Open Society Network 24.854.592 dollar aan financiering van de miljardair George Soros. Dat meldde Joseph Vazquez donderdag voor het Media Research Center.

Hoewel de protesten van de 16-jarige Greta Thunberg ogenschijnlijk de aanzet hebben gegeven tot de protesten, heeft de Global Climate Strike vanaf het begin de onuitwisbare vingerafdrukken van goed gefinancierde, radicale milieuactivisten gedragen. Het blijkt dat een groot deel van de financiering afkomstig is van de professionele ordeverstoorder George Soros.

Onder de organisaties die financiering van Soros ontvingen waren onder andere Fund for Global Human Rights, Global Greengrants Fund, 350.org, Amnesty International, Avaaz, Color of Change en People’s Action. Elk van deze groepen heeft klimaatgerelateerde agenda’s en doelstellingen, variërend van het verminderen van de wereldwijde uitstoot van koolstofdioxide tot minder dan 350 delen per miljoen en 100 procent “schone energie”, tot het elimineren van nieuwe projecten voor fossiele brandstoffen en een “groene burgerrechtenbeweging”.

Andere belangrijke donoren zijn onder meer Democratisch presidentiële kandidaat Tom Steyer’s NextGen America en de Sierra Club, die naar verluidt miljoenen heeft ontvangen van voormalig burgemeester Michael Bloomberg.

De groep 350.org, opgericht door Bill McKibben in 2008, heeft gevochten tegen kolenenergie in India en heeft geprobeerd de Keystone XL-pijpleiding in de VS te stoppen.

Terwijl kinderen marcheerden, zongen en twerkten voor de Global Climate Strike, deed een groep van meer dan 500 wetenschappers en professionals een beroep op de Verenigde Naties voor een langverwachte, open discussie over klimaatverandering.

“Klimaatwetenschap zou minder politiek moeten zijn, terwijl het klimaatbeleid meer wetenschappelijk moet zijn,” verklaarden de wetenschappers in hun verklaring aan de secretaris-generaal van de Verenigde Naties.

Wetenschappers moeten openlijk wijzen op de onzekerheden en mogelijke overdrijvingen in hun voorspellingen over de opwarming van de aarde. Politici moeten kijken naar de werkelijke voordelen en de reële en denkbeeldige kosten van hun geplande acties. Het is uiterst belangrijk om niet zonder kennis van zaken in enorm dure klimaatbeschermingsmaatregelen te springen.

“Er is geen klimaatnoodtoestand. Daarom is er geen reden voor paniek en alarm,” merkten ze op. “Wij zijn sterk gekant tegen het schadelijke en onrealistische netto-nul-CO2-beleid dat voor 2050 wordt voorgesteld.

“Als er betere benaderingen komen, en dat zal zeker het geval zijn, hebben we ruim de tijd om na te denken en ons aan te passen. Het doel van het internationale beleid moet zijn om te allen tijde en overal ter wereld betrouwbare en betaalbare energie te leveren,” zeiden ze.

Tags

Piranjaha

Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments

 1. Een kleine week geleden stond Rothschild-Macron op de UN meeting tijdens zijn toespraak nog te pochen omtrent het
  Christchurch-Appeal (Paris) en Aqaba-Proces.
  Ondertussen vindt er – voornamelijk vanaf 2015 – o.a. in Frankrijk op grote schaal Straat-Terrorisme plaats niet zelden zonder dodelijke afloop van inherente slachtoffers.
  Ondertussen vindt er op grote schaal ook Klimaat-Terrorisme plaats, zoals welke gesponsord wordt door Terroristen zoals George Soros; Bill Gates en aanverwanten en wiens ambities heden ten dage terug te zien zijn op Gemeentelijk niveau.
  Men past tevens Fysieke-Klimaat-Terrorisme toe als Oorlogswapen en welke in de volgende beelden wordt aangetoond. Met andere woorden de Terroristen zijn zij die beweren Terrorisme aan te pakken. Daar ook hoort een bepaalde groepering met een nogal Frauduleuze naam onder, te weten Antifa.
  Globalisten zijn Communistische Terroristen.
  Het zou al dezen sieren wanneer men Seppuku zou toepassen.
  Wellicht dat de Wereld daarop een betere zou kunnen gaan worden.

  Microwave Secret Weather Weapon in Philippines, Typhoon Mitag 9 28 2019 – The HAARP Report
  https://www.youtube.com/watch?v=dvjaWF1w4UQ

 2. Kan jullie met geen mogelijkheid meer vinden, dit lukte via een twitter link.
  fenixx.org is niet meer in te komen al dagen lang niet, jullie staan te boek als onveilige website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button