NieuwsVideo

Greta Thunberg in Death Metal video op Youtube gaat viraal

Een videoclip met Greta Thunberg waarin een Death Metal versie wordt vertoond van haar veelgeprezen toespraak bij de VN is een succes op Youtube waar het viraal is geworden.

Greta Thunberg is momenteel de naam op ieders lippen. Maandag maakte Thunberg een opvallende verschijning in de VN – waar ze onder meer voorspelde dat de mensheid massaal zou uitsterven – en in de navolgende dagen werd het duidelijk was dat ze de prestigieuze Right Livelihood award had gewonnen.

Thunberg is ook het onderwerp geweest van verschillende berichten over bezorgdheid die bij de Zweedse autoriteiten zijn aangemeld, omdat velen van mening zijn dat ze er steeds meer uitgeput uitziet en zich zorgen maken over haar gezondheid.

Nu is er een Death Metal video met Thunberg geproduceerd door John Mollusk, geïnspireerd door Thunberg zelf.

De video is op Youtube viraal geworden en heeft na twee dagen meer dan zevenhonderdduizend views.

Tags

Rommel

Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments

  1. Nou zeg, is dat even makkelijk ‘scoren’; ze hoefde niet eens haar stembanden vies te maken. Pfff …… Greta is een amateur drama queen die thuis in d’r kamertje voor de spiegel haar rolletjes zit te oefenen en deze attitude ook tegen haar ouders uitspeelt met het doel haar zin te krijgen. Wat een poppenkast !! Nou, dat gaat vast een ‘hit’ worden in de donkere kelders waar de jeugd stronken uit haar dak kan gaan.

    ‘De grunt, ook bekend als death grunt, (death) growl, death vocals, is een veelvoorkomende zangtechniek in de metal, met name de deathmetal. Tevens wordt deze stijl vaak in aangepaste vorm gebruikt bij melodieuze deathmetal-, grindcore-, doommetal- en gothic metalbands.’
    https://nl.wikipedia.org/wiki/Grunt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button