Video

Ontluisterend: Greta Thunberg zónder script om voor te lezen

Tags

Piranjaha

Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments

  1. Niet alleen valt Greta hier volkomen door de mand door een gebrek aan volwassenheid en een script maar wat een enge vraagstelling was dat zeg!!!

    Maar goed, laat ik de vraag even namens haar beantwoorden richting wereldleiders en Trump.

    Hou op met die klimaatwaanzin en ga wat nuttigs doen en Donald …… gewoon negeren of op zijn hoogst de onderwijsinspectie inschakelen om dat meisje terug te sturen naar school, deze keer graag een normale school waar ze iets nuttigs leert in plaats van Linkse Waanzin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button