Video

Waarom luisteren volwassenen, wereldleiders, naar een 16-jarige waar het overduidelijk niet goed mee gaat ?

Tags

Piranjaha

Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments

 1. Milde demonische bezetenheid
  Hier kan zelfs een doorsnee mens, met behulp van zijn of haar intellect en een basale begrip van demonische bezetenheid, door het observeren van een individu’s abnormale gedragingen begrijpen dat er iets verkeerd is met de bezeten persoon. De persoon die bezeten is gedraagt zich ongewoon en de entiteit binnenin de persoon heeft zich grotendeels gemanifesteerd.

  ThHet gedrag kan een afwijking zijn van de persoon’s normale gedragingen zoals een hoge hoeveelheid van agressie van een tamme persoon, hysterische gelach, glibberige communicatie, etc. Het is ook mogelijk om intellectueel te bepalen dat een persoon’s symptomen komen door demonische bezetenheid als ze wegzakken met spirituele geneeswijzen. Bijvoorbeeld, als het abnormale gedrag verslapt in de omgevingen van een tempel of kerk, of door het drinken of sprenkelen van Heilige water, etc.

 2. Hoe is het mogelijk dat een kind van 16 de hele wereld plat krijgt met het sprookje, dat directe invloed op het klimaat,
  waar we middenin zijn als we buiten de deur zijn, mogelijk zou zijn?
  In dit land proberen politieke nitwits burgers zoals u wijs te maken dat aardbevingen in Groningen stoppen als we
  geen aardgas meer winnen. Maar dat is nonsens, omdat geen mens invloed heeft op wat zich in de bodem afspeelt.
  Buiten dat kan dit land zonder gas niet functioneren.
  Hoe dan ook: Thunberg is geen wetenschapper en zelf die zitten er vaak naast. Omdat het klimaat zelf bepaalt
  wat we b.v. de volgende dag voor weer hebben, niet Wiebes of Thunberg, niemand!

 3. Een schreeuwerige Zweedse trol. Mama tegen kind. Je moet net doen of je veel over het klimaat weet. De mensen waar je tegen praat hebben dat toch niet door, en jij wordt beroemd. Gewoon een beetje schreeuwen tegen volwassenen.

 4. ‘Bomen absorberen behalve CO2 ook radiogolven. En die komen bij het 5G-netwerk toch maar 250 meter ver. En dan dient het signaal weer versterkt te worden. Gevolg: voor de geplande uitrol van het supersnelle 5G-internet, zullen de Nederlandse straten worden volgehangen met een soort grijze pizzadozen. Wat 5G, naast al die futuristische beloftes rondom de ‘noodzaak’ ervan dus ook is, zijn veel, héél veel antennes die, zichtbaar in het straatbeeld, ergens op, aan of onder bevestigd moeten worden en die allemaal verbonden moeten worden met glasvezel en stroom.

  Gemeentes pakken met name dit facet van ‘straatvervuiling’ op om te protesteren tegen de dictatoriale wijze waarop het kabinet van VVD-kopman Rutte deze nieuwe, lévensgevaarlijke techniek wenst uit te rollen.! Maar er is natuurlijk meer dan ‘een lelijk gezicht’.. Wat te denken van het FEIT, dat een antenne die straks een 5G-signaal uitzendt (op de 3,5 gigaherz-frequentie) niet verder komt dan de genoemde 250 meter..! En omdat 5G hoog in het frequentiespectrum zit, zijn de signalen vluchtiger, dan het signaal van een 4G-antenne die eenvoudige uitzendt tot een mobiele telefoon een kilometer verderop.

  5G Heeft dan ook nog eens last van ‘obstakels’ die in de weg staan, zoals ’n gebouw of simpel een boom. Bekend is ook dat bomen radiogolven sterk absorberen. Komt het hoge 5G-frequentiesignaal dus een obstakel tegen, dan neemt de sterkte van het signaal snel af. Nu staan 4G-masten bovenop daken. Voor 5G moeten de antennes lager bij de grond: de hoek van een dak is al een obstakel waar een signaal niet voorbij komt. Kortom, dat 5G-netwerk kan er alleen komen, door onze infrastructuur, waarbij we dan gewoon onze bomen-op-straat rekenen, fundamenteel te wijzigen.. En dat betekent bij bomen dus simpelweg KAPPEN.. Dat is wat anders toch, dan een ‘lelijk straatgezicht’..

  Officieel heet het dictaat van Rutte cs. aan gemeenten om te gehoorzamen aan de 5G-uitrol’richtlijnen’, dat er ‘ruim baan wordt geven aan telecombedrijven ruim om antennes voor 5G, de nieuwste generatie mobiele communicatie, in tienduizenden openbare ruimtes op te hangen’. Maar gemeenten komen met softe protesten.. Ze vrezen namelijk, hou je vast, ‘verrommeling van het straatbeeld en problemen met het beheer van het straatmeubilair waaraan de nieuwe antennes moeten worden opgehangen.’ En daarbij, ja daar komt ie, voorzien ze ook een stortvloed aan klachten van burgers over vermeende gezondheidsrisico’s. Niemand die het kennelijk preciés weet of het gevaarlijk is of niet, geen gemeente die voorstelt dit te onderzoeken bijvoorbeeld..’

  https://www.wanttoknow.nl/overige/5g-de-officiele-politieke-besluitvorming-gaat-door/

  ‘There are more than 1,000 scientific studies conducted by independent researchers from around the world concerning the biological effects of RF radiation. Here we present some of the most recent. ‘

  https://www.telecompowergrab.org/science.html

  https://www.verminder-electrosmog.nl/

  Nou Greta, ik moet er ook om janken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button