Headlines

The Goal Of Corporations Is Not To Make Money

For the longest time, I believed that corporations existed simply to make money for their owners and shareholders.

They are the basis of “free-market capitalism” that produces economic growth and an improved standard of living for everyone. Without them, we’d be impoverished, lacking in soul-nourishing jobs and meaningful consumer products. I no longer believe this to be the case. Corporations are actually the main vehicle that the elites use to control and enslave humanity.

Roosh >>

Tags

Piranjaha

Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button