ArtikelenMedia

Media Research Center: Soros-gefinancierde media bereiken meer dan 300 miljoen mensen per maand

De roofkapitalist George Soros, in de media aangeduid als ‘filantroop,’ bereikt met zijn cultureel-marxistische boodschap elke maand meer dan 300 miljoen mensen.

Media Research Center heeft de financiering van de media door de multimiljonair George Soro onderzocht en de invloed die het hem geeft. Het handelt zich om een verscheidenheid aan boeken, nieuwsmagazines, radio- en televisiezenders, video’s en websites – van de Washington Post en NBC tot minder bekende acteurs zoals Project Syndicate en de Public News Service. Volgens MRC bereikt Soros wereldwijd 330 miljoen mensen.

Soros heeft ontkend dat hij een media-imperium heeft, maar heeft minstens 50 miljoen euro uitgegeven aan de financiering van de media terwijl hij meer dan 30 topjournalisten onder zijn hoede heeft in de groepen die hij financiert. Een van hen is voormalig verslaggever Chuck Sudetic van de New York Times, die het boek “The Philanthropy of George Soros” heeft geschreven en wiens dagblad het boek heeft gepromoot. De auteur is momenteel in dienst van Soro’s organisatie Open Society Foundations.

Een nieuwe onthulling beweert dat Soros zijn media-imperium heeft gebruikt om Democraten-kandidaat Alexandria Ocasio-Cortez en 400 andere “Bernie Sanders-achtige politici” te helpen met hun politieke carrière. Ocasio-Cortez, die onlangs werd gekozen voor het Congres als vertegenwoordiger van de Democraten voor New York, moet zijn overgehaald om zich te kandideren met de belofte dat de door Soros gefinancierde media haar gunstig zullen beschrijven.

Tags

Rommel

Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button