ArtikelenSlavernij

De zwarten die naar blanke landen werden gebracht als slaaf zijn de gelukkigste zwarten in de geschiedenis

Slavernij is vreselijk. En daarom hebben wij het afgeschaft. Het kostte veel moeite om negers en moslims er mee op te laten houden en toen wij onze hielen lichten gingen ze er onmiddellijk weer mee door.

Portugal krijgt nu ook een slavernijmuseum, want alle goyim moeten beseffen dat ze de slechtste, meest kwaadaardige en laagste wezens op deze Aarde zijn.

De verslaggever van Associated Press barst zowat in huilen uit bij het schrijven van zijn stukje dat wij hier verder niet aan gaan halen.

Dit is een foto van twee negers in het Portugese slavernijmuseum.

Ziet u de….. ironie? Zwarten ondergedompeld in de wereld van de blanke met behulp van de uitvindingen van de blanke die zich in de kleren van de blanke kleden en kijken naar de kaart van een blanke in het museum van een blanke over hoe vreselijk slecht de blanke is.

Ze zijn weldoorvoed. Hebben een I-Phone, een bril, schoeisel, een rugzak, een – al dan niet legaal – inkomen. Het gaat ze goed zo te zien. En hoe komt dat? Omdat ze in een blank land terecht gekomen zijn. En negerslaven die in blanke landen terechtkwamen werden niet gecastreerd in tegenstelling tot negerslaven die in de islamitische wereld terechtkwamen.

Het lot van degenen die niet tot slaaf gemaakt waren in blanke landen is iets wat de media vermijdt te vermelden, want het zou u de ogen maar openen.

Het is een feit dat alle zwarten die in niet-blanke landen wonen, in omstandigheden leven die voor de rechthebbende zwarten die in blanke landen geboren en getogen zijn, onvoorstelbaar zijn.

Lagos Nigeria

Wanneer de media verslag doen van wat er in Afrika gebeurt of van dergelijke shitholes, dan is het altijd alsof de problemen op de een of andere manier het gevolg zijn van de acties van blanke mensen ergens in de tijd, of het nu gaat om kolonialisme of slavernij of het gebrek aan “humanitaire hulp” of wat dan ook.

Er zijn ook voorbeelden van zwarten die geboren en getogen zijn in blanke landen die blanke landen ruïneren, zoals Brazilië, waar de ergste delen van het land het zwartst zijn.

Of landen waar zwarten het al 200 jaar voor het zeggen hebben nadat ze een genocide op blanken uitgevoerd hebben. Ook als ze een eigen land hebben en al 200 jaar onafhankelijk zijn maken ze een shithole van hun land. En niet alleen in Afrika (Liberia), maar ook daarbuiten, Haïti:

De mooiste straat van Haïti

Slavernij gaf hen alles waar ze vandaag de dag van genieten. Welvaart, huisvesting, diversiteitsklachtencommissies, zelfs slavernijmusea.

Als ze niet van de gaven van de blanke man houden, waarom gaan ze dan niet terug naar het continent van de zwarten? Daar hebben ze geen geld voor nodig, geen kleren en geen toebehoren. Zelfs geen huis.

Gewoon wat modder en uitwerpselen en wat lichaamspiercings.

Tags

Piranjaha

Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

19 Comments

 1. even ter nuance, wat Shell en Co allemaal bewerkstelligt (de) is gemakshalve vergeten? Dat de zwarten in de achtergelaten smeerzooi hun dollar moeten verdienen, waar ze met hun poten
  een halve meter diep in de pleuris olie riviertje hun kostje proberen verdienen? Laten we wel alles in het juiste licht zetten, jouw blanken verhaal laat ook sporen na.

 2. Grootste deel van de olie ellende in Nigeria (enige land waar shell zit) komt door illegale aftap van olieleidingen door domme negerts. Eenmaal een gat in een leiding gemaakt door de dombo’s gaat niet meer van zelf dicht hoor, dus net zolang lekkage tot er een team langs komt om alle illegale aftappingen weer te dichten.
  Als hier in NL een aftakking gemaakt wordt op wat voor leiding dan ook, lassen we eerst een afsluiter op de pijp en boren die langzaam door en dan heb je een dichte aftakking (noemen we hot tap). Dus ongenuanceerd antwoorden schiet ook niet op.

 3. jtprf . soms lees ik ook grotye onzin als reactie. waarom eigenlijk? Omdat men gewoon iets wil schrijven? die dat dan in één of ander afrikaans dagblad of op een boomstam aldaar. Met een beetje mazzel komt er wel een negerd langs die de andere negerds kan voorlezen hetgeen je in de boom gekerfd hebt.
  Het Shell verhaal klopt als zodanig: vervuiling door roof en ook door corruptie richting Roverheid aldaar, zodat men wat goedkoper kan produceren. Men hoeft namelijk niet zo op het olieafval te letten. Affakkelen, wanneer men zin heeft. Lekkages. ontstaan veelal door diefstal, af en toe eens dichten.
  Want ja, die negerds hebben wel een privilege op geweld, criminaliteit en moord/doodslag. Dat mag gezegd worden.
  En toch wel markant in de recente geschiedenis (200-250jaar) dat hun landen waar de blanken regisseerden, floreerden.

 4. prima, als men zo eenzijdig denkt, laat maar gaan. En in het JUISTE licht zetten zei ik, wat ik
  in dit artikel lees en elders, is compleet eenzijdig negtief negers, moslims vooral. De “hollander” zou eens inderdaad genuanceerder te werk kunnen. Hier word weer gedraaid naar die domme negers. Vertel er gewoon bij dat wij er mede oorzaak aan hebben. Dacht je nu werkelijk dat Shell het
  aan zijn reet roest wat er van die inheemsen komt? Er word veels te extreem naar één kant geneigd. Dat die afrikanen wat “aanklooien” , te berooerd om wat voor elkaar krijgen wist mijn grootmoeder
  ook al. Maar niet van de ellende die wij als rijke naties hebben mede veroorzaakt, En dat tegenlicht mis ik vaak, het complete verhaal aub, en dan mag je het van mijn part over domme roof negers hebben. Fijne dag nog

 5. Zet dan de geschiedenis van RSA (Zuid-Afrika) ook even in het JUISTE licht, @jtprf.

  En vergeet ook vooral de ‘plaasmoorde’ niet. Apartheid was welvaart, de omgekeerde Apartheid van heden is neergang, en niet slechts in economische zin.

  Rhodesië, de voormalige graanschuur van Afrika, nu Zimbabwe. De neger neemt zelf het heft in handen en de graanproduktie stort volledig in.

  Afrika, het is een aaneenschakeling van terreur, armoede, verkrachting, moord en arrogante dictatortjes die hulpgelden aanwenden om paleizen voor zichzelf en tanks te kopen.

  Negers blijven zich voortplanten, ofschoon zij hun kinderen nauwelijks kunnen huisvesten, laat staan voeden. Dat mag Europa doen, en de inferieuren gaan op transport naar de groene weiden, alwaar ze nergens aan bijdragen maar wel een zware belasting vormen voor de huisvesting, criminaliteitsbestrijding, milieu en sociale voorzieningen.

  Het is nogal stompzinnig om te denken dat halfapen die nooit verder zijn gekomen dan werpspies en kleihut ooit kunnen transformeren tot moderne Westerlingen, simpelweg door ze geografisch te verplaatsen.

 6. Zwarte hebben een andere evolutie gehad, dan blanken. Zwarten zijn geëvalueerd om in de tropische natuur te overleven. Onderschat evolutie niet. Zwarte zijn met veel meer, en leven nu ook in welvarende landen. Als het welvarend blijft, zal de zwarte genetisch de blanken voorbij streven, over meerdere generaties, als de blanken langzaam een kleine minderheid en vermengd zullen zijn. Ik gun de zwarte hun evolutie, maar jammer dat dat ten kosten moet gaan van de blanken. De blanke bloedlijn zal langzaam zeldzaam worden. Dat is jammer.

  Ik zie de vermenging in het westen op korte termijn als devolutie voor de blanken, en evolutie voor de zwarten.

  zwarten moeten niet zeuren. Ze hebben het hier goed.

 7. Met andere woorden, Xander, de neger was voorbestemd om uit te sterven, maar dat wordt nu voorkomen omdat de blanke zo humaan is om hem op te vangen.

  Nu ga je dus goede genen met slechte genen mengen in jouw verhaal, wat een resultante geeft van een getinte mens met een lager IQ, terwijl er juist mensen met een hoog IQ nodig zijn om toekomstbestendig te zijn…

  Ergo: het gele ras zal zegevieren, althans in jouw scenario.

 8. Heb ik dat gezegd? Ik heb volgens mij gezegd dat negers een andere evolutie hebben gehad. zij leefde in de tropen, en daar was de noodzaak niet zo, om te moderniseren, omdat daar toch overvloed was. Nee, negers zijn nooit voorbestemd om uit te sterven, zij kunnen zich net zo makkelijk evalueren en aanpassen als ieder ander organisme. Vandaar dat we niet naar kleur of ras moeten kijken, en iedereen de zelfde kansen moeten geven. Ik heb de indruk dat dat ook wel gebeurt. Ik oordeel niet over mensen met een andere kleur. Sommige negers hebben al een hoog iq kun je na gaan hoe snel mensen evalueren. Het is alleen nog een minderheid, over enkele generaties een meerderheid.

 9. Zie de ontwikkeling van het werelddeel Afrika om te constateren hoever de neger ‘geëvolueerd’ is. Het is dankzij de ontwikkelingshulp, maar ook vooral dankzij de ter plaatse verleende medische hulp dat hun aantallen zich hersteld hebben, want er waren er niet zo veel meer over, uit mijn hoofd gezegd zo’n 200 miljoen, en nu weer circa 1 miljard.

  Bij de overzichten van de verdeling van het IQ kun je zien dat de Afrikanen er het slechtst afkomen. Geen goed idee dus om ze naar Europa te halen, we importeren hiermee armoede, ellende en dommigheid.

 10. Ik denk dat ze in de rijke landen sneller evalueren, dan in de arme gebieden. Maar dat is lange termijn. Nu hebben we er problemen mee.

  Zo zie ik het.

  De vermenging van blanke bloedlijnen vind ik erg jammer.

  Negers hebben soms niet in de gaten dat ze door hun minderwaardigheid complex blanken weer benadelen. Dus omgekeerde discriminatie is er net zo veel. Dus dat snap ik dan nooit dat dat niet gezien word.

  Voor de rest ben ik niet zo negatief.

 11. Waar baseer jij de theorie op, Xander, dat zwarten in blanke landen sneller evolueren?

  Het is in de afgelopen decennia juist gebleken dat het een infantiel sprookje is om te denken dat je van ongeciviliseerde mensen moderne westerlingen kunt maken door ze simpelweg geografisch te verplaatsen.

  Sterker zelfs, in de jaren ’70 en ’80 van de vorige eeuw werd er voorspeld, dat de tweede generatie (moslim) gastarbeiders en daaropvolgend beter aangepast zouden zijn, maar het bleek juist dat deze méér geradicaliseerd waren en meer affiniteit met hun vileine ideologie hadden dan hun voorgangers. Een bekend voorbeeld is Mohammed Bouyeri, de moordenaar ban Theo van Gogh.

 12. Omdat ik denk dat organisme zich aanpast aan de omstandigheden waar het leeft. Als generaties achter elkaar de hersens meer gebruiken, zal de bloedlijn steeds slimmer worden, iedere generatie. Daar ga ik van uit.

  Als het lichaam goed gevoed word, evalueren genen zich sneller. Kijk maar wat voor een overvloed aan mooie dieren er is in het regenwoud. Bij schaarste is er weer betere selectie, wat zorgt voor een sterkere soort. In het westen zijn de dieren weer sterker.

  Ik zeg niet dat ik het allemaal zo goed weet, het is gewoon wat ik denk.

 13. Echter, de negroide bevolking van Afrika heeft zich niet verder ontwikkeld. Door ziektes en onderlinge twisten zijn hun aantallen aanmerkelijk gereduceerd, en qua ontwikkeling is er niet meer te bespeuren als hoelarok, kleihut en werpspeer. Waarom zou een neger die zich in Afrika nooit verder ontwikkeld heeft, dat wél in Europa doen?

  Je kunt ‘m natuurlijk wassen, zijn haar fatsoeneren, hem een pak aantrekken en een bril opzetten, maar dat maakt hem nog lang geen ontwikkelde westerling.

  Wat die diersoorten betreft, moet ik je teleurstellen: we zien juist regenwoud en diersoorten verdwijnen, dus is er wel ontwikkeling maar dan in negatieve zin.

 14. @jtprf
  Mijn grootmoeders broer was een van de blanke boeren in Rhodesie.En de verhalen die hij vertelde tijdens zijn enige bezoek aan Europa in begin jaren 80 zijn me in het hart gegrift.
  Ja, de blanken hebben invloed gehad en ja soms zijn zaken niet zo netjes geweest. Maar het idee dat alles de schuld is van de blanken is gewoon onzin. Vraag het iedere ondernemer die zaken doet in het buitenland. Qua werkethiek, eerlijkheid en mogen zit er gewoon een wereld van verschil tussen blanken en zwarten.
  En laten we wel zijn, de blanken hebben in Europa hoogstaande beschavingen opgebouwd met veel minder grondstoffen dan de bevolking in Afrika had. Ze hadden daar meer kansen om tot grote beschavingen te komen en hebben er niets van gebakken, waren nauwelijks het stenen tijdperk uitgekomen toen de Europeanen daar aankwamen. Dat was niet de schuld van de blanken.

 15. @Johan “Maar het idee dat alles de schuld is van de blanken is gewoon onzin.” waar zeg ik dat? Je verdraaid andermans uitspraken. Er staat “mede”‘ verantwoordelijk

 16. @jtprf
  Accoord. Maar zelfs het woord ‘mede’ wordt doorgaans uitgelegd als ‘volledig’. Check vrijwel iedere school of universiteit tegenwoordig maar.

  En zelfs dat mede-verantwoordelijk ben ik grotendeels oneens. In feite hebben Afrikaanse landen die ooit kolonien waren een jumpstart-mogelijkheid gehad. Toen de blanken vertrokken bleef er veel achter: een vrij goed ontwikkeld wegen-netwerk, mijnen, landbouwbedrijven, scholen, hospitalen etc ect.
  Het is niet te wijten aan de blanken dat de zwarte bevolking in mum van tijd kans zag om dat allemaal volledig in puin te veranderen.
  Na de ontdekking van olie kwamen de westerse maatschappijen, die opereerden via standaarden die ver boven de lokale standaarden lagen. En prompt begon de lokale bevolking de zaak weer te slopen. Veel lekkage is te wijten aan illegale aftappingen.
  Dat wil niet zeggen dat die maatschappijen volledig onschuldig zijn, maar ik zou daar tegenover willen zetten dat men zich eens af zou moeten vragen hoe het gebied eruit zou zien als die winning zou gebeuren door lokale bedrijven, met lokale standaarden. Sorry, maar dat volk geeft helemaal nergens om.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button