NieuwsUitgelichtVideo

Nieuwe video uitgebracht: Moslims voltrekken massale onthoofdingssessie

 

Een nieuwe video met een massale onthoofdingssessie is zojuist uitgebracht. Shoebat.com heeft de locatie nog niet gevonden, maar volgens de poster van de video is het waarschijnlijk in Syrië.

Tags

Rommel

Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

14 Comments

 1. Geweld van groepen tegen personen is nu norm geworden, ook hier. De daders worden beschermd door anoniemiteit, maar ongeveer alle daders zijn kleurling en zeer vaak ook mislam. Als je als kind iedere dag word ingelepeld dat alles niet gelovig vies en verdorven is en moet worden vernietigd, dan is de rem om geen geweld tegen de eigenaren van je gastland te gebruiken vrij miniem…als de eigen thuisbasis aanspoort middels gebeden en preken en misdaad word gezien als “heilige oorlogsvoering” tegen ongelovigen, dan gaat ergens iets kapot.
  Onherstelbaar kapot.

  Vandaag werd een filmpje over een groeps mishandeling vrijgegeven met het verzoek informatie te delen met de politie, maar alle daders zijn onherkenbaar gemaakt…..wat willen ze nu eigenlijk berieken met zulke beelden? Ons laten geloven dat ze de baas zijn op straat en er werk van maken daders te pakken? Had dan een half jaar eerder gekomen met duidelijke beelden en de hulp van het publiek ingeroepen!

  Ik heb in het verleden politie zien vluchten terwijl burgers in nood waren, ik heb verschillende malen een wapen op me gericht gehad in het verkeer met nul kans om wat dan ook te doen, en steeds dezelfde kleurige daders. Ik heb bij een aangifte van zware intimidatie en bedreiging letterlijk de deur voor mijn neus zien dichtslaan, en dat was als verkozen politcus. Er is geen democratie en geen rechtspraak, er is slechts de leugen van rechten en democratie die selectief word toegepast en waartegen geen mogelijkheid van beroep is.

  Als ik mijn ervaring op rij zet met geweld van allachtonen en politie hulp word ik er triest van, en wat ik weet van de ervaring van anderen heb ik nog geluk gehad. Politie? ze zijn er niet en als ze er zijn interreseerd het hun geen reet, of ze zijn te stom om te begrijpen wat er gebeurd. Bevel is bevel en dat is de wet, die ook heel erg vrij door onze vrienden in eigen gedachten word uitgedragen. De macht op straat is niet in handen van de politie, ze zijn er aanwezig maar binnen het hele systeem van aanhouding tot veroordeling en celstraf is de allachtoon de baas. Het enige succes dat ooit behaald is door de overheid is het gesubsidieerd les geven in kickboksen voor “kansarme” allachtonen en hun kans op straat om een bejaarde permanent kreupel te slaan is daarmee enorm toegenomen, zeker in groepsverband. De leerstoel van het onvermogen…

  Ik denk graag in oplossingen, maar voor het door de politiek gecreeerde probleem van hier binnen gehaalde criminele allachtonen en mislam is geen redelijke oplossing die met overleg , kan worden bereikt, enkel verval en meer verval is het gevolg, en je moet het meemaken om in ras en soortgelijke termen te gaan denken. En dan nog. “Rascisme” en beoordelen op uiterlijk is primaire zelfbescheming en alles op deze planeet elk ademt doet het.

  De slachtingen in naam van Islam en de hele scheiding qua recht van bestaan en spreken tussen man en vrouw zouden reden genoeg moeten zijn voor Europa om de Islam alle toegang te weigeren, maar het geld dat onze politici en hun directe kring ontvangen buiten hun royale vergoeding om is reden dat dese aftekeling kan doorzetten. En het gros van de burgers danst mee op de muziek van Ali B en denkt: ach, ze zijn toch nog niet zo slecht, deze berooft mij niet en zingt liedjes….over rascistich denken gesproken…..er waren zeer waarschijnlijk meer goede nazi’s dan Marrakanen hoor…

  Enkel een “catastrofe” zoals een Spaanse griep of een natuurramp zoals Europa 2500 jaar gelden trof kan de aftakeling nog stoppen, eigenlijk is grote vernietiging en onbewoonbaarheid van Europa de redding.
  O ja, er zullen er wel blijven leven, maar de macht zal gebroken zijn.

  Afgelopen week zou in Duitsland massaal zijn opgetreden tegen allachtone misdaad clans, maar qua resultaat is het mager, en als er rechtzaken komen zal het gros geseponeerd worden met een schadevergoeding erbovenop. De meeste clanbazen wisten al de week ervoor dat er window dressing zou plaatsvinden…..of ze een beetje wilden meewerken, zou goed worden gemaakt….Een uur nadat de politie was vertrokken draaide de hele drugshandel weer op volle toeren, net als de blanke meisjes prostitutie en al de andere ondernemingen……de laatste arrestant was na twee uur weer vrij en sloeg nog even bij het nar buiten gaan een agent tegen de vlakte…..de avond erna kregen verschillende rechters en een staatsanwalt een kleine preek over macht en betrekkelijkheid van het leven…Dat leest u niet in de gewone krant….u zou eens kunnen vinden dat de overheid en politiek falen.

  Maar ik snap het wel, als hoofd van politie wil je niet dat jenangetn worden ingesloten in een smal straatje en gebarbecued in hun wagentje….dan loopt de rest weg en zit je op een funcite die zichzelf heeft opgeheven…en wie betaald dan de hypotheek?

  Tussen nieuwsbericht en wat er echt gebeurd is zit vaak een wereld van belangen…als ik allachtoon was hoefde ik geen 72 maagden en het paradijs, maagden genoeg hier en paradijs ook, jij slechts hoef pakken van ongelovigen, zij niks doen, kunnen niet en anders jij pakt pipa…
  Hun paradijs is uw provisie kast, uw spaargeld, uw kinderen. En die agenten, die leren snelhoe ze mogen blijven rondlopen, kwestie van Iftars bezoeken, kruipen zonder teveel opdringerige homo te lijken en wegkijken als Hassan oude oma gaat “cowtippen”. Godverdomme ,

  Ze falen in uw ogen in hun verplichting tegenover u als burger om uw rechten te waarborgen en uw veiligheid, maar vanuit hun standpunt gezien gaat het prima, u was slechts een noodzakelijk kwaad om de macht te pakken. De “democatische” monarchie der Nederlanden is gewoon een ordinaire dictatuur waar geld harken de norm is en het summum van het leven.
  Wie in staat is als beest in de kudde van deze soort mee te draven zal een gelukkig mens zijn, wie in het leven niets anders wil dan eten, drinken en mooie spullen aan anderen tonen zit goed, maar voor wie het leven ziet als een avontuur en een ontdekkingsreis van geest en kunnen en wie wil genieten van de natuur en alles daaromheen, wel, die zal andere oorden moeten zoeken en zichzelf enorm weerbaar moeten maken, voor uw bescherming staat niemand garant, maar betalen moet u er wel voor.

  Beschermingsgeld betalen om bescherming te krijgen van de beschermer tegen de beschermer. Verder gaat bescherming ook niet, enkel als de geldstroom in gevaar komt door structurele problemen zal men ingrijpen, meestal door meer geld te halen waar het nog wel is….

  Onhoofdingsvideo’s zijn eigenlijk lesmateriaal voor lager onderwijs, uiteindelijk zal het in hun toekomst met een overdaad aan parasiterende mislams een norm zijn, dus om trauma te voorkomen kun je beter nu deze normen “inprinten”. En gelijk de kleuters leren buigen en blaffen, want ook dat is de toekomst, leven als een hond onder de vleugel van terreur.

  Horden politici hebben het over de rechtse populisten die rascist zijn, men kruipt letterlijk voor de moslims en bied ze kruiwagens geld, maar niemand spreekt over de vluchtende vrouwen uit moslim landen die juist uit terreur vluchten. De echte vluchtelingen zijn hier niet welkom, hun kwelgeesten wel. Ben ik gek dat ik mij hierover druk maak en het niet wil accepteren?

  De wereld is overspoeld door achterlijkheid en hebzucht, maar blijkbaar is het gros van mijn medeburgers daar heel tevreden mee…wel, dan zit ik niet op de goede plaats…

 2. En wie gaat straks die troep opruimen? De veroorzaker zeker niet, nog minder kans dat het slachtoffer dat doet.

  De onthoofder discrimineert niet zo te zien. Ook blanken horen tot zijn (slachtoffer-)kring.

  Jesse Klaver krijgt hierbij een spontane erectie m.b.t. het klimaat vraagstuk. Al weer een vervuiler en CO² producent minder. Milieuvriendelijk gedecimeerd.

  Toch triest dat er nog heel veel, miljoenen, van zulke gestoorden vrij rondlopen.

 3. @Jack,
  die overschotten zijn voor de heksen om hun voodoo verder op te oefenenen: Twee vingerkootjes van dit, het oogwit, oren om oorlellensoep van te maken…
  Nog voor de gier het lijk geroken heeft, is het al helemaal kaalgevreten tot op het bod.

 4. Gruwelijke maar o zo waarheidsgetrouwe reactie van Duchesne // januari 17, 2019 om 10:24 // ik heb het vandaag vermeld op MeWe.com… het is verschrikkelijk…

 5. En dan mogen wij de Nederlanders geen wapen dragen om ons te beschermen. Nou ik wel dus.

  En er gebeurt veel in Nederland en daar buiten. Van jong tot oud. Je bent niet meer safe out there.

  En ja mijn ip is bekend en het interseerd mij niet.

 6. Ach ach vreselijk die woestijn monsters. logisch bij +40 graden Celsius ontstaat er kortsluiting in je hersenpan hahah zo is islam virus ontstaan denk ik nu??? flinke zonnesteek uit woestijntjes hahah hoe verklaar je het anders wetenschappelijk??
  en dat gebied is toch al overbevolkt dus laat Moeder Natuur, of Allah haar werk doen,
  groot mijnenveld omheen, smart battle drones grenzen bewaken en ze zoeken het uit komende duizend jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button