Artikelen

65-jarige vrouw bekritiseerde de islam – werd onderworpen aan zes ondervragingen, huiszoeking en riskeert nu gevangenisstraf

Zweden – De 65-jarige vrouw die wordt aangeklaagd voor haatzaaien tegen een bevolkingsgroep, omdat ze onder andere heeft geschreven dat het IQ-niveau in Zweden zal dalen als gevolg van de immigratie, riskeert nu gevangenisstraf. De vrouw beschrijft de juridische procedure en de behandeling door de politie als een pure gruwelervaring.

Een 65-jarige vrouw uit Jönköping werd woensdag beschuldigd van haatzaaien tegen een bevolkingsgroep, omdat ze op Facebook had geschreven dat immigratie zal leiden tot een lager intelligentieniveau in Zweden.
“Als dit zo doorgaat, zal de intelligentie in Zweden op goudvisniveau zijn”, zou ze in een van haar berichten hebben geschreven. “Weiger alles wat met de islam te maken heeft”, stond in een ander.

Officier van justitie Lisa Hedberg beweert ook dat de kwetsende opmerkingen overweldigend waren omdat andere mensen agressieve dingen hebben geschreven in reacties op de berichten. Ze citeerde ook een film die de vrouw een paar dagen geleden plaatste, waarin ze vertelt over haar wanhoop en teleurstelling over de vervolging, politieverhoren en hoe ze ervaart dat de gemeenschap haar verkeerd heeft beoordeeld. De openbaar aanklager pleit voor een korte gevangenisstraf.

De achtergrond van deze vervolging is nog verbazingwekkender. In een YouTubeclip (inmiddels gecensureerd) zegt de vrouw dat zij alleen maar de waarheid heeft verteld over de samenleving in Zweden en de “gevaarlijke ideologie”, die volgens haar de islam is. Ze vertelt ook hoe ze onderworpen is geweest aan zes politieverhoren, waarvan verschillende tot twee uur lang.

De politie heeft de vrouw gedwongen haar mobiele telefoon af te geven. Met het feit dat ze contact moest opnemen met de medische zorg voor een medisch onderzoek werd geen rekening mee gehouden. De politie eiste ook van de 65-jarige haar sleutels, zodat ze een huiszoeking in haar woning konden uitvoeren. Toen de vrouw na het bezoek aan haar arts thuiskwam, bemerkte ze hoe de politie door haar spullen was gegaan en haar nieuwe iPad in beslag was genomen.

In 2016 is de vrouw door een bende “onbegeleide vluchtelingkinderen” tot bloedens toe bewusteloos geslagen, en de mishandeling heeft bij haar onder andere in een geheugenprobleem geresulteerd. Er is echter niemand veroordeeld voor de mishandeling. Nu ligt de 65-jarige achter met haar huurbetaling en krijgt geen hulp van de sociale dienst.

De 65-jarige vrouw vertelt dat een anoniem persoon met het pseudoniem Johan Åkesson, van de privégroep Internethaatrecherche, haar bij de politie heeft aangemeld. Onlangs is bekend geworden dat deze vereniging 600.000 kronen (66.000 euro) subsidie van de Zweedse overheid krijgt. Ondanks dat de leden van de groep anoniem willen blijven, heeft men onder andere kunnen onthullen dat de leider van Internethaatrecherche Tomas Åberg is, die veroordeeld is voor dierenmishandeling met dood tot gevolg en een dierenverbod heeft gekregen.

“Hij heeft sinds 2016 screenshots van mijn Facebook verzameld”.

De vrouw voelt zich erg beroerd en extreem geschonden door de langdurige en integriteitkwetsende behandeling door de politie. Het onderzoeksrapport tegen haar is 150 pagina’s dik.

“Ik heb in mijn hele leven nog nooit iets crimineels gedaan, terwijl het buiten vol is met verkrachters die onze Zweedse meisjes verkrachten, auto’s verbranden en Zweden teisteren”, zegt ze, onder andere in de YouTubeclip.

“Ik voel me beroerd, echt beroerd. Ik ben moe, en vandaag heb ik alleen maar even gelegen omdat ik zo’n pijn had.. Maar ik kan nog steeds niet stoppen met boos zijn. Waarom doen jullie niets, waarom staan jullie niet op en schreeuwen dat het nu genoeg is? Doe iets! Naar buiten en protesteren. En ontdoe je van deze verachtelijke politieke elite! Ze zijn levensgevaarlijk!”, vervolgt ze in de film.

De oudere vrouw is ook ondervraagd over haar jeugd, of ze omgang heeft met criminelen en of ze drugs gebruikt.

“Het was zo verschrikkelijk om deze vragen te krijgen”, zegt ze in de film.

Tegen Samtiden zegt ze dat ze niemand heeft die haar kan helpen en dat haar kinderen haar in de steek hebben gelaten sinds ze de immigratie begon te bekritiseren.

“Ik zie met vrees de gevangenisstraf en de geldboetes tegemoet, financieel lig ik op de bodem”.

Het vonnis valt volgende week.

Bron:
https://samtiden.nu/2018/03/christina-atalas-hets-mot-folkgrupp-aklagaren-yrkar-pa-fangelse/
http://www.friatider.se/65-rig-kvinna-kritiserade-islam-utsattes-f-r-sex-f-rh-r-husrannsakan-och-riskerar-nu-f-ngelse

Tags

Rommel

Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

16 Comments

 1. Schandalig wat een onrecht wordt deze vrouw aangedaan Zweden of Irak ik zie geen verschil .

 2. ‘Als dit zo doorgaat, zal de intelligentie in Zweden op goudvisniveau zijn, zou ze in een van haar berichten hebben geschreven’
  Duidelijk een haatmisdrijf tegen de goudvis.

 3. “Door de vangst van deze bejaarde Zweedse topcrimineel met gevaar voor ons eigen leven,” deelt het hoofd van het heldhaftige Zweedse ambtenarenkorps van politie mee, “Hebben we voorlopig helaas geen tijd meer voor de aanpak van de kleine criminaliteit, zoals aanpak van de buitenlandse handgranaten bendes en de mohammedaanse warlords in de vele no go zones.”

 4. Ik las ergens dat Zweden het tweede beste land was om in te leven…..gisteren….

 5. dat is al een tijdje geleden dat zweden een goed land was .waar zijn nu de fiere heldhaftige vikings .ik zou beschaamd zijn een Zweed te zijn

 6. Gezien de opstelling van een groot deel van de politici en overheidsdienaren in de verschillende W-Europese landen kan men concluderen dat het bovengenoemde ‘goudvisniveau’ inmiddels al op een breed vlak zijn intrede heeft gedaan.

 7. Nou moet ik je eerlijk zeggen dat ik er ook moeite mee heb dat ’n land waar goudvissen het voor het zeggen hebben het niveau van ’n moslim heeft.
  Ik zou zeggen kom op laten we ’n inzamelingsactie voor die arme vrouw houden.

 8. de vraag is waarom mogen wij als europeanen geen eigen mening meer hebben over het feit dat er geen samenleving mogelijk is tussen ons en dat ras,we mogen niks terugzeggen of we zijn racist,voor de duidelijkheid zij zijn de racisten,ze leven van ons geld,willen niet integreren en al zeker niet werken en dan nog ons tussendoor verplichten ons te onderwerpen aan hun godsdienst,volgens de laatste berichten leven wij nog altijd in een democratie,waar we zouden moeten mogen onze mening verkondigen,per slot leven ze hier van ons geld waar wij jarenlang belastingen voor afgedregen hebben,ik vind niet dat wij moeten akkoord zijn dat ons geld naar hun gaat,ik ben niet gaan werken om hen hier een luilekkerland te geven en velen vinden dit met mij,1 regel niet integreren,zich niet houden aan onze wetten die zeggen dat sex met minderjarige kinderen strafbaar,is zoals die die daar vorige week stond te pronken met zijn 2 vrouwen en 7 kinderen die hij verkracht heeft op 13 en 14j hij heeft 7 kinderen met zijn kindvrouwtjes en wil nog 2 vrouwen,verkrachters van kinderen van die leeftijd vliegen hier in de bak waarom zij dan niet????gaat dat hier zomaar toegelaten worden,,,????? zij komen hier wonen en niet zij maar wij zouden ons moeten aanpassen,welke snuggeren heeft dat uitgedokterd,ze verloochenen ons,hun eigen volk en tenandere veelwijverij is hier ook niet toegelaten,en nu ineens wel????? waarom,?????????

 9. Vrouwtje verlaat zweden ga naar Hongarije en laat ze verzuipen samen met hun goudvissen als je kinderen ook bij die goudvissen horen loslaten!!!!

 10. Verstandige Zweden nemen tijdig de wijk naar een land waar vrijheid van meningsuiting is toegestaan. Het Zweden van nu is volksvijandig geworden en zal verder ontaarden tenzij een revolte of burgeroorlog dat voorkomt. Sneu voor degenen die daar jarenlang in het systeem hebben ingelegd.

 11. “Tegen Samtiden zegt ze dat ze niemand heeft die haar kan helpen en dat haar kinderen haar in de steek hebben gelaten sinds ze de immigratie begon te bekritiseren.”

  Als zelfs je kinderen tegen je keren op wie kan je in deze godverlaten wereld nog rekenen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button