ArtikelenVideo

Slachtoffers worden aan hun enkels opgehangen en als vee afgeslacht, inderdaad uit naam van de islam

The Clarion Project plaatste onderstaande film waarbij lafbekken, moordenaars, pedofielen en verkrachters van de zelfbenoemde islamitische staat uit naam van hun haatdragende achterlijke ideologie, islam, slachtoffers op de meest gruwelijke manier ten dood brengen.

Barbaarse taferelen en beelden die eigenlijk te gruwelijk zijn om te bekijken en dus ook worden afgeraden voor mensen met een zwakke maag. Wat je te zien krijgt zijn slachtoffers van de islam die door terroristen van de zelfbenoemde islamitische staat als vee worden afgeslacht. Nee niet als vee wanneer dit met vee op deze wijze zou zijn gebeurd dan was hier zeer zeker wel meer aandacht aan besteed door de staats propaganda media, of het moet wegens een islamitisch feest zijn want dan mag er uiteraard wel op deze manier met dieren worden omgegaan. Alleen gaat het nu niet eens om dieren maar over mensen.

WAARSCHUWING: Deze video is extreem bloederig en gewelddadig. De enige reden waarom Clarion Project en in dit geval dus ook Fenxx deze video’s af en toe publiceert is om ons aan het kwaad van de radicale islam te herinneren.

Tags

16 Comments

 1. Laten we niet al te moeilijk doen, het zijn vrijwel zeker moslims en het is nou niet alsof die mensenrechten of sowieso rechten of genade verdienen. Volgens hun wetten verdienen andere dat immers ook niet, dus hoe beestachtiger en mensonterender zij worden afgeslacht, hoe beter.
  Vergeet niet: Minder moslims = Betere wereld.
  Laten we hopen dat zij elkaar volledig uitroeien op de meest wrede manier, zodat de wereld niet alleen een betere plek wordt maar het nageslacht ook een lesje islam leert.

 2. Ondanks dat ik inmiddels wel wat gewend ben sla ik dit keer mijn beurt over, ik neem genoegen met de omschrijving.

 3. Het was even doorhakken voor de Saud bij de Birmese vrouw, die met flink geweld door vier nobele moslims naar de plek gesleept moest worden, terwijl ze krijste dat ze onschuldig was, wat 100% mogelijk is, gezien het islamitische rechtssysteem.
  De vrouw had geen pijnstillende injectie gekregen, om volgens de eis van de rechter de pijn heviger te maken, valt hier te lezen. Dat het mes bot was, en een aantal keren gehakt moest worden, voordat haar hoofd rolde, kwam dus mooi uit:
  http://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/saudi-arabia-publicly-beheads-woman-in-holy-mecca-as-blogger-set-to-receive-second-lashing-9982134.html
  De Saud hebben veel olie en poen, dus als die hetzelfde doen als ISIS dan is dat anders.
  Verder is het niet erg als moslims elkaar afmaken, want dat doen ze uit naam van hun hobby de islam. Birmezen moeten recent gedacht hebben: “Die islamitische slagerijen van Allah willen we niet in Birma!”, waar natuurlijk ook begrip voor getoond moet worden.

 4. 1. Ik ga niet kijken. Dat is slecht voor mijn ziel.
  2. Er is maar 1 islam. Als dit hier ooit gebeurt, dan staan de ‘gematigde’ moslims aan de kant van de ‘radicale’ moslims.
  3. In Europa zijn zeer veel moslims die ISIS uitstekend vinden, aangezien ze exact uitvoeren wat in de koran staat. Ze laten dit blijken door, net als ISIS duivels, ook hun baarden te laten staan.

 5. Heb het wel even gekeken, gewoon halal nekken doorsnijden zoals ze altijd doen. Het is niet leuk maar wel een feit en je kan er maar beter aan wennen zodat wanneer het persoonlijk menens wordt je ook zonder enig gevoel in je donder zon barbaar kan afmaken Wens ze allemaal een zeer langzame pijnlijke dood toe.

 6. Als je een andere persoon, die je als mens ziet lopen en praten, op zulk een brute en barbaarse wijze dood kunt maken, ben je in mijn ogen een psychopaat.

 7. IK moest natuurlijk weer kijken, weer een beeld wat mijn netvlies nooit meer verlaat. Ga wel even kotsen zo. Wat een godverdomde kutwereld leven we toch in. ik hoop at die pleurisvulkaan in Yellowstone gauw uitbarst

 8. Ik heb trouwens al meerder policorrecte slinksen hun mening zien bijstellen na het daadwerkelijk zien van dit soort wreedheden dus het is belangrijk om dit gevraagd en ongevraagd aan juist hen op te dringen en te verspreiden! Vandaar ook dat zij zoveel moeite doen om die beelden van youtube / facebook en de rest van het internet te verwijderen omdat deze waarheid toch vaak een einde maakt aan begripvol genuanceerd gezwets.
  Verspreiden dus!!!

 9. Kunnen we alle islamisten naar hun zandbak terugsturen en er een flinke atoombom op gooien?

 10. Ik snap niet hoe jullie het in jullie hoofd halen dit soort propaganda te publiceren. Hoe vaak is het naar voren gekomen dat zulke video’s allemaal in act gezette scènes zijn. Waarbij voorafgaande het schieten van de video het zo wordt voorbereid alszijnde een filmset. Een persoon die snelcursus arabisch heeft genomen wat je duidelijk kan horen aan zijn uitspraak. Een echte moslim mag niet doden niet zoals in deze video wordt tentoongesteld. Een echte moslim is van mening dat als je een enkele ziel opzettelijk dood het is alsof je de hele mensheid hebt uitgeroeid.

  Alle verzen in de Quran die over het moorden gaan, gaan over degene die het verdienen in tijden van oorlog. En een oorlog op zich heeft al voorwaarden waar deze zogenoemde ISIS al helemaal niet aan voldoet. Onze Profeet Mohammed salla Allahoe 3alayhi wassalaam heeft ons al bericht over de komst van deze barbaarse mensen die in de naam van de Islam zullen moorden en dat ze zich hieraan zullen toeschrijven. De Profeet noemde hen de honden van de hel en hij zei ook mocht ik hen ontmoeten zou ik ze bestrijden met een geweldige bestrijding.

  Men dient zeer zeker als moslim zijnde zich ferm en hard hiertegen uit te spreken. In acht te nemen dat er genoeg haatzaaiers en helpers van de psychologische atheistisch-gevoede oorlogstrijd zijn, die we helaas mede door hen onwetendheid niets kunnen verwijten. Alhoewel de meeste zich er “bewust” van zijn dat dit gaande is spreken weinig zich hierover uit. Moslims of niet moslims.

 11. Nous devons exterminer ces monstres et libérer la planète de ces faux prophètes qui placent leur religion au dessus des lois au dessus du reste de l’Humanité. Cette pseudo religion hideuse, maléfique, sectaire et rétrograde doit être anéantie et combattue avec tous les moyens possibles, systématiquement. Ces criminels qui agissent au nom d’une religion doivent être pourchasser dans tous les coins de la Planète car c’est un problème global et c’est l’affaire et la mission de tous pour sauver notre Humanité.
  Combattons-les où qu’ils soient.
  Tous ces criminels dangereux et débiles, endoctrinés par le mal doivent disparaître et payer pour tous les crimes qu’ils ont commis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button